Dnevni horoskop za 13.11.2017.

0

Ovan

OvanNiste sigurni u nešto što je vezano za poslovni segment, jer su neke vama bitne stvari ostale nedorečene. Ne želite da žurite i daćete sebi dovoljno vremena da razmislite kako da postupite u ovoj situaciji. Emotivni partner vas zbunjuje svojim ponašanjem. Sumnjate da možda nešto krije od vas.

 

Bik

BikImaćete osjećaj da vam nedostaje vremena kako biste ostvarili sve što ste naumili. Gušiće vas zahtjevi šefova, ali i oni od ukućana. Ipak, kriza kojoj ste bili izloženi prošlih sedmica polako jenjava. Napetost i stresne situacije ostaju iza vas pa je današnje neraspoloženje možda samo reakcija na sve što vam se događalo.

 

Blizanci

BlizanciDanas vas ljudi kojima ste okruženi teško razumiju, jer ostajete nedorečeni pa imaju osjećaj kao da prikrivate neke važne informacije od njih. Isti osjećaj će imati i vaša voljena osoba pa nemojte da se iznenadite nekoj njenoj, pretjerano ljubomornoj, reakciji.

 

Rak

RakImate osjećaj da ne možete da na pravi način završite nešto što ste isplanirali. Nedostaju vam ključne informacije, a teško je da ćete ih tokom današnjeg dana i dobiti. Danas je potreba za ljubavlju velika, ali i pored jake želje, ne uspijevate da ostvarite značajniji kontakt sa nekim do koga vam je stalo.

 

Lav

LavOdličan trenutak da jedan poslovni dogovor ili pregovor privedete kraju tokom današnjeg dana. Vrijeme je pogodno i da završite sa nekim obavezama koje ste do sada razvlačili. Kontakt od strane bivšeg emotivnog partnera vas je ostavio potpuno ravnodušnim.

 

Djevica

DjevicaDanas ćete non stop imati osjećaj da ste nešto bitno zaboravili ili propustili da uradite. Pokušajte da se bolje organizujete i obavezno zapišite ono što vam je prioritetno. Sastanak sa voljenom osobom ili nekim ko vas zanima biće obojen velikom romantikom i zanosom.

 

Vaga

VagaNeko od kolega vam danas nudi svoju nesebičnu pomoć, ali je pitanje da li će i to biti dovoljno da privedete kraju jednu obavezu. Razmišljate o svojoj ulozi u partnerovom životu i ne možete da kažete da ste zadovoljni. Očekivali ste mnogo više od ovog odnosa.

 

Škorpija

ŠkorpijaVaši planovi za ovaj dan u potpunosti će se raspršiti pod teretom obaveza kojima kao da ne vidite kraj. Nervira vas što neke bitne stvari morate da odložite. Poznanstvo sa jednom mlađom osobom, preko poslovnih okolnosti, uljepšaće vam ovaj dan.

 

Strijelac

StrijelacU potpunosti ćete se danas zakopati u poslovne obaveze, svjesni da vam je ostalo jako malo vremena da ih ispunite i da biste mogli snositi posljedice zbog toga. Pojedini će čak dio posla odnijeti kod kuće da nastave sa radom. Malo prilika za emotivno zadovoljstvo.

 

Jarac

JaracNešto što vam je obećano danas može biti i ispunjeno u poslovnom segmentu. Takođe, danas možete očekivati novac koji vam neko duguje. Mir, spokoj i zadovoljstvo nalazite u okviru porodičnog doma. Odlično popodne sa ljudima do kojih vam je stalo.

 

Vodolija

VodolijaPokušavate danas da svoju pažnju usmjerite na više strana, ali tako ćete samo sebi unijeti konfuziju. Poslušajte savjet i skoncentrišite se samo na ono što vam je trenutno od najvećeg prioriteta. Susret sa nekim iz prošlosti vratiće vam lijepa sjećanja, ali ništa više od toga.

 

Ribe

RibeNeka poslovna šansa koju ste dugo čekali danas se konačno otvara pred vama. Dobro sagledajte situaciju iz svih uglova, trenutno se od vas ne traži da odlučujete na brzinu. Porast emotivnosti pa vam je neophodno prisustvo partnera. Moguć je susret, jaka romantika.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info