Vaga: Sedmični horoskop za period od 13.11. do 19.11.2017.

0

Posao. Jaka inicijativa, potreba da izbijete u prvi plan, da vaše ideje budu saslušane i da budete primijećeni. Neki od vas će čak biti pomalo agresivni u svojim nastupima, što im daje Mars u polju ličnosti, pa se potrudite da jednim dijelom ovo ublažite i harmonizujete, jer ćete lakše stići do svojih ciljeva. Konjukcija Venere i Jupitera dešava se u vašem polju posla i finansija pa je sigurno da će veliki broj vas u ovom periodu uspjeti da ostvari značajne poslovne rezultate ili da pokrene jako bitne saradnje i projekte.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, neko će vas “dotaknuti” do same srži vašeg bića. Možda ovo nije osoba kakve vas inače privlače, ali se ne može osporiti da je izuzetno zanimljiva i da će vas držati kao malo vode na dlanu. Osjetićete jaku privlačnost i trebalo bi da se pustite i prepustite dešavanjima, jer vam mogu donijeti iskustva koja ne mogu da se mjere sa dosadašnjima. Ljubav vam se smiješi – vaše je samo da joj date šansu. Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj vezi, u ovoj sedmici budite obazrivi u kom smjeru vodite dešavanja sa partnerom, jer će mnogo toga zavisiti samo od vas. Možete napraviti neke vrlo pozitivne preokrete, ali možete otići i u drugu krajnost, pogotovo ako vas savlada ljubomora.

Zdravlje. Imunitet vam je prilično načet, iako se to ne bi reklo na prvi pogled. Ne dozvolite da male prehlade prerastu u nešto više, tretirajte ih sa pažnjom odmah.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info