Strijelac: Sedmični horoskop za period od 13.11. do 19.11.2017.

0

Posao. Na samom početku sedmice može vas zbuniti neka nedefinisana situacija, neka promjena u dogovorima ili ćete pak poslovnog partnera pogrešno razumjeti. U svakom slučaju, ne djelujte ishitreno, ovo će se riješiti u roku od 24 sata i znaćete na čemu ste tačno. Generalno gledano, pred vama će u ovoj sedmici početi da se otvaraju ponude i poslovne šanse. Ne jurcajte i ne hvatajte se odmah kao za slamku spasa – dajte sebi vremena da razmislite i odluku donesete hladne glave. Neki novi počeci su pred vama.

Ljubav. Toliko ste u ovom periodu harizmatični, veseli, toliko je prijatno boraviti u vašoj blizini i družiti se sa vama pa nemojte biti iznenađeni što ste non stop okruženi pripadnicima suprotnog pola koji žedno iščekuju svaku vašu riječ. Osjećate se odlično u sopstvenoj koži i sviđa vam se što ostavljate takav utisak na one koji su oko vas. Još samo da se zaljubite kako valja i biće sve sjajno. Da je tako nešto u ovoj sedmici moguće – jeste – ali vi ćete odlučiti o tome da li ćete nekome u potpunosti otvoriti vrata svog srca. Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama i brakovima, za vas i dalje stoji upozorenje za mogućnosti tajnih odnosa. Ako to ne želite, pokušajte da više komunicirate sa partnerom, povežite se, pričajte.

Zdravlje. Neumjerenost, neumjerenost, neumjerenost – sada će vam samo ona praviti probleme. Stariji, obratite pažnju na pritisak, krvne sudove, jetru, žuč.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info