Škorpija: Sedmični horoskop za period od 13.11. do 19.11.2017.

0

Posao. Imaćete osjećaj kao da vam je ova sedmica proletila, koliko će biti dešavanja i situacija na dnevnoj bazi. Da se razumijemo, jedan manji dio njih će biti problematičan i oduzimaće vam vrijeme i energiju, ali će veliki dio biti izuzetno povoljan i prosperitetan po vas. U ovom periodu je dovoljno da malo razmislite da biste povukli prave poteze koji će vam donijeti rezultate kojima se nadate. Neki od vas idu ka unapređenju, drugi ka dobijanju radnog mjesta ili pak promjeni posla. Sve u svemu – biće dobro!

Ljubav. Venera, vladarka partnerskih odnosa, i Jupiter, vladar polja ljubavi, ove sedmice prave spojku i sastanak baš u vašem polju ličnosti. Takođe, pred kraj sedmice tu imate i mlad Mjesec. Ljubav vas hoće, a sigurno je da hoćete i vi nju. Već izvjesno vrijeme su neka dešavanja jako aktuelna, a sada se samo ubrzavaju, vodeći slobodne Škorpije ka jakoj emotivnoj priči koja će biti izuzetno strasna i koja će im promijeniti život. Pa, uživajte, vrijeme vam je. Što se onih u emotivnim vezama tiče, sada bi moglo da vam padne na pamet da je baš savršen trenutak da se vjerite ili da pak počnete da živite zajedno sa voljenom osobom. Zašto da ne? Lijepi su dani da se naprave neke pozitivne promjene.

Zdravlje. Aspekti na nebu su takvi da je potrebno da se potrudite i budete umjereni u svemu, ne samo u hrani. Vodite računa o odmoru i kvalitetnom snu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info