Ribe: Sedmični horoskop za period od 13.11. do 19.11.2017.

0

Posao. Sve što je vezano za inostranstvo, strance, državne i javne ustanove, druge gradove, donijeće Ribama u poslovnom segmentu izuzetno dobre rezultate pa i lijepu finansijsku korist. Nećete imati razloga da se žalite. Generalno gledano, ove sedmice je sreća na vašoj strani pa je iskoristite da pokrenete one priče i situacije koje su do sada bile u nekoj formi zastoja. Sa šefovima ćete imati manjih problema, ali vi ste na to već navikli pa se nećete posebno potresati oko toga. U poslovnim partnerstvima, manji nesporazumi početkom sedmice.

Ljubav. Početkom sedmice, neko kratko razmimoilaženje sa emotivnim partnerom, može vas prilično smoriti i oneraspoložiti. No, ne doživljavajte ovo kao smak svijeta – dani koji su pred vama popraviće situaciju sa voljenom osobom i donijeti i vama i njoj osmijeh na lice. Ovo je sedmica u kojoj možete uživati, u kojoj se možete opustiti, u kojoj možete dozvoliti da vaša emocija, nježnost i romantika prosto procvjetaju. Što se tiče slobodnih, evo ove sedmice tačne konjukcije Venere i Jupitera – vrijeme vam je da se volite, još samo da se konačno razotkrije ko će biti ta osoba. Miriše na neko inostranstvo ili na nekoga ko dolazi sa puta, ali vidjećemo… Bitno je da vi budete srećni i zadovoljni.

Zdravlje. Starije Ribe će morati češće da kontrolišu nivo holesterola, šećera, ali i krvni pritisak. Mlađi, pokušajte da budete malo umjereniji.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info