Rak: Sedmični horoskop za period od 13.11. do 19.11.2017.

0

Posao. Ova poslovna sedmica je dosta dobra po vas, mada računajte na to da će nivo vaše energije biti smanjen pa će vam povremeno biti teško da se borite i izlazite na kraj i sa nekim svakodnevnim, uobičajenim obavezama. Mozak će vam zato funkcionisati odlično, jako je naglašena kreativnost i umjetničko nadahnuće, što će nekima od vas znatno popraviti stanje u novčaniku, ali i obezbijediti dobre dogovore. Generalno gledano, sedmica kada trebate djelovati i kada trebate “pojuriti” poslove i saradnje.

Ljubav. Najljepši aspekt Venere i Jupitera, dešava se ove sedmice u vašem polju ljubavi, zabave, provoda. Ne samo to, oko vikenda tu imamo i mlad Mjesec, što sve zajedno govori o tome da se slobodnim Rakovima otvaraju neke zaista fine prilike za emotivna dešavanja. Neki ljudi su došli u vaš život da bi u njemu ostali i da bi promijenili vaše poimanje ljubavi. Prepustite se romantici, emotivnom zanosu i velikim strastima koje će vladati tokom ovog perioda. Uživajte! Ukoliko ste u emotivnom ili bračnom odnosu, malo vam je muka od toga što u vašoj vezi non stop ima “klackanja” – smjenjuju se dobri i ne baš toliko dobri dani. I to vam jako smeta. Pokušajte da uvedete neke promjene.

Zdravlje. U ovoj sedmici će vam biti potrebno više vremena za sebe, više predaha i nekih opuštajućih trenutaka da biste mogli da nadoknadite energiju koja sada lako iščezava iz vas.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info