Ovan: Sedmični horoskop za period od 13.11. do 19.11.2017.

0

Posao. Potrebno je više opreza i samokontrole u odnosu sa nadređenima i autoritetima. Moguće je da osjećate da vas šefovi bezrazložno pritiskaju, ali trenutno nije pravo vrijeme za suočavanje i ishitrenost. Sačekajte svoj trenutak. S druge strane, evidentno je da je vaš rad iz proteklog perioda ostavio utisak na ljude sa kojima ste u kontaktu. Bićete traženi pa nije ni čudo što će neki od vas sada sklopiti nove poslovne dogovore i saradnje. Posebno je aktivirano sve ono što se vezuje za inostranstvo.

Ljubav. Naglašen znak Škorpije, kao i kvadrat vašeg vladara Marsa sa Plutonom, govori o tome da će se kod onih Ovnova koji su u emotivnim ili bračnim vezama pojačati stepen ljubomore i posesivnosti i da ćete postati jako opterećeni vjernošću vašeg partnera. Voljena osoba se povremeno ponaša jako čudno, postala je tajanstvena i ćutljiva pa nije ni čudo što vi to odmah povezujete sa pojavom neke druge osobe u njenom životu. Ne pravite odmah dramu, moguće je da je sve ovo samo bezrazložan strah. Slobodni Ovnovi čas “napadaju”, čas se povlače – svojim ponašanjem definitivno zbunjujete osobu koja vam je simpatična i koja, takođe, osjeća naklonost prema vama. Pokušajte da se više opustite i prepustite.

Zdravlje. Dobar je momenat da stariji pripadnici ovog znaka odrade kontrolne preglede kod doktora, naročito ako su ranije imali problema sa bubrezima ili jetrom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info