Lav: Sedmični horoskop za period od 13.11. do 19.11.2017.

0

Posao. U užurbanosti, koja nekako vlada u ovom periodu, vi se promjenjivo snalazite – u jednom momentu funkcionišete savršeno da bi se već u sljedećem zablokirali ili istjerivali neku svoju pravdu sa sagovornicima, inatili se. Neki ljudi imaju prave savjete za vas i vrijedilo bi da ih saslušate i poslušate. Koliko god da ste jaki (ili ubijeđeni u svoju snagu), potrebni su vam oni koji će vas usmjeriti i podržati.

Ljubav. Kao da se još uvijek nisu stekli svi uslovi ili otvorile mogućnosti da slobodni Lavovi zaista “zagrizu” u neku ljubavnu priču. Još uvijek pomalo lutate, tražite sebe ili pak tražite zadovoljstva, avanturu, nešto što će vas animirati samo na trenutak, ali vam neće dati opciju za nešto više. Ako ste zabrinuti zbog toga što vam se niko istinski ne dopada da biste poželjeli da ostanete sa tom osobom, nemojte – nemate razloga. Prosto, vjerovatno se još uvijek nije pojavila ona prava osoba za vas. I to će doći. Zauzeti Lavovi su i dalje u periodu koji je promjenjiv i koji ne donosi stabilnost u odnosu sa voljenom osobom. Jednog dana sve puca od ljubavi, a već sljedećeg samo gledate priliku kako ćete podbosti jedno drugo.

Zdravlje. Kod starijih Lavova mogu se javiti problemi sa pritiskom, čaki kardio-vaskularnim sistemom. Mlađi – manji problemi sa varenjem i stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info