Jarac: Sedmični horoskop za period od 13.11. do 19.11.2017.

0

Posao. Najjače vam je tokom ovog perioda prikazano polje budućnosti, to jest onih koji vas podržavaju, protežiraju i “guraju” u pravom smjeru. Prema tome, poslušajte pokoji savjet ili prijedlog osoba koje vam žele dobro, jer je sigurno da je pravi za vas. Neki od vas mogu dobiti i posao preko prijatelja ili će vas pak oni upoznati sa osobom koja bi mogla da vam puno pomogne u poslovnom segmentu. Svakako, neke značajne kontakte ćete ostvariti, što će naročito biti evidentno u drugom dijelu ove sedmice. Ako “padne” neka ozbiljna poslovna ponuda, o njoj svakako vrijedi razmisliti.

Ljubav. Slobodni preko prijatelja ili društvenih mreža, dešavanja, mogu tokom ove sedmice upoznati jednu vrlo interesantnu osobu koja će ih odmah očarati svojom harizmom. Možda u početku nećete nalaziti prave riječi i komunikacija će funkcionisati periodično, ali kako dani budu prolazili, bićete sve više opušteni i “svoji”. Ova osoba bi mogla postati neko vrlo značajan za vas pa ne odustajte poslije prvih, ne baš toliko uspješnih, pokušaja da je animirate. Što se tiče onih u emotivnim i bračnim vezama, nemojte da svoje, povremeno loše, raspoloženje prenosite u odnos sa voljenom osobom. Stoji da ste zbog nekih ličnih problema zabrinuti, ali se trudite da to ne utiče na komunikaciju i bliskost sa partnerom.

Zdravlje. Ako imate neke nedefinisane, povremene tegobe, nemojte se sami liječiti već uradite kontrolu kod doktora. Moguće je da zaista nije ništa strašno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info