Dnevni horoskop za 12.11.2017.

0

Ovan

OvanOno što ste vi isplanirali za danas veoma teško da bi i tri osobe uspjele da ostvare. No, puni ste elana i entuzijazma da stignete na pet strana odjednom pa se, zarad vašeg raspoloženja, nadamo da ćete i uspjeti. Nemojte propustiti da nađete vremena i za voljenu osobu.

 

Bik

BikDan je izuzetno dobar da uvedete neke novine, neke promjene u svoj život. To može biti sitnica, ali ta sitnica će vam donijeti dobro i podsticajno raspoloženje. Za emotivne kontakte pravi trenutak, naročito ako tek pokušavate da “smuvate” neku osobu.

 

Blizanci

BlizanciDanašnji planovi bi trebalo da budu okrenuti prvenstveno ka onome što vi želite. Nećete izlaziti iz kuće, zato napravite podsticajnu atmosferu ili organizujte neko dešavanje i pozovite voljenu osobu da vam se pridruži. Raspoloženje dobro tokom cijelog dana.

 

Rak

RakDanas ćete svoj um najbolje opustiti time što ćete biti u fizičkom pokretu. Ne morate na rekreaciju ako vam se baš ne ide, ali bilo bi fino da odete da obiđete prijatelje, da možda izađete sa njima ili, ako ništa drugo, odete u šetnju ili kupovinu.

 

Lav

LavSklonite u stranu sve ono što vas je nerviralo, što vas je opterećavalo ili što vam stvara pritisak. Danas nije vrijeme za okrenutost ka nekim negativnim stvarima u životu, već za usmjerenost na sebe i na voljenu osobu. Dan pun smijeha, dobrog raspoloženja, ljubavi. Uživajte.

 

Djevica

DjevicaVeći dio dana provešćete u kućnoj atmosferi, moguće je da se sprema neki dobar porodični ručak ili da ste pozvali prijatelje da vam se pridruže. I u emotivnom dijelu ovo je odlično vrijeme za pokret. Pozovite na to vaše okupljanje i simpatiju, može biti i te kako zanimljivo.

 

Vaga

VagaŠtagod da radite, samo nemojte sjediti kod kuće. Ovo nije vrijeme da budete zatvoreni između četiri zida, koliko god da imate obaveza u domu. Dan je podsticajan, pun dobre energije i vuče na zabave sa prijateljima, na flertovanje, na dobar provod, na ljubav i društvo emotivnog partnera.

 

Škorpija

ŠkorpijaMalo ćete praviti planove za naredni period, malo biti posvećeni domu i porodici, malo se potruditi da uzmete vremena za sebe. Možda bi bilo dobro da “malo” nađete vremena i za voljenu osobu, ne stavljajte je baš na posljednje mjesto.

 

Strijelac

StrijelacDanas vas mjesto neće držati nijednog trenutka. Pozitivnu energiju usmjerite na sebe, ne razmišljajte o obavezama i o onome što morate “odraditi”. Obavezno danas nađite vremena i za voljenu osobu, jer je i za emocije i za komunikaciju sa njom pravi momenat.

 

Jarac

JaracMogli biste danas da sa dragim osobama, prijateljima, skoknete do nekog lijepog restorana na ručak ili napravite izlet u prirodi ako vas vrijeme posluži. Poenta je okupljanje pozitivnih osoba oko vas, razmjena dobre energije i uživanje. Vrijeme je da se i vi opustite na pravi način.

 

Vodolija

VodolijaTokom cijelog dana vam stoji izvrsno raspoloženje i pokret. Dan je odličan da napravite neke velike promjene, bilo u svom izgledu, bilo u planovima, dogovorima. Najbolje ćete se provesti ukoliko izađete negdje u prirodu ili, ako ništa drugo, sa prijateljima u kafić.

 

Ribe

RibePlanirali ste jedno, ali će vas situacije odvući na drugu stranu. Nećete moći da zanemarite poziv prijatelja i susret sa njima i neke obaveze ćete ipak ostaviti za naredne dane. Iako će biti gusto, uspjećete da nađete vrijeme i za voljenu osobu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info