Djevica: Sedmični horoskop za period od 13.11. do 19.11.2017.

0

Posao. Shvatite jednu stvar – ne možete na sto strana odjednom, jer će vam takav način funkcionisanja samo donijeti ili greške ili polovično odrađene poslove koji vam neće dati rezultate kakvima ste se nadali. Suviše se rasplinjavate i u poslovima i u dogovorima i sagovornici povremeno uopšte ne znaju šta u stvari želite i da li su vas razumjeli na pravi način. Na sve ovo – i misli su vam negdje daleko pa je i te kako otvoren prostor da pravite greške i propuste. Probajte da se skoncentrišete na jedan cilj i jednu obavezu.

Ljubav. Konjukcija Venere, planete ljubavi, sa Jupiterom, koji vlada vašim partnerstvima, donijeće slobodnim Djevicama jaku mogućnost ulaska u jednu lijepu i važnu emotivnu priču. Osoba koja vam može zarobiti srce nalazi se, tu negdje, u vašoj okolini ili pak dolazi sa puta u vašu blizinu. Ko god da je, u krajnjem slučaju, vi uživate u kontaktu sa ovom osobom i spremaju vam se neki zaista divni, ljubavni momenti. Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima, i dalje vam stoji “crveno svjetlo” kada su tajna flertovanja u pitanju. Jeste slatko, ali vam može napraviti problem sa partnerom. Bolje se vi okrenite dragom vam biću i tu se potrudite da date svoj maksimum da biste bili oboje zadovoljni.

Zdravlje. Generalno, problem sa ishranom i sa stomačnim dijelom, varenjem. Takođe, starijim Djevicama mogućnosti za variranje pritiska, problem sa venama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info