Blizanci: Sedmični horoskop za period od 13.11. do 19.11.2017.

0

Posao. Početak sedmice je malo problematičan i prožet nekim konfuznim situacijama i dešavanjima. Moguće je da je i broj obaveza povećan pa, baš iz tog razloga, potrudite se da u brzini ne napravite neku grešku, što je sada i te kako moguće. Kada prevaziđete ovaj nezgodan početak, ostatak sedmice donosi vam zaista dobru atmosferu na poslu i kvalitetne odnose sa poslovnim saradnicima. Neki od vas će u ovom periodu dobiti i ponudu koja se ne odbija, a koja može biti vezana za novi posao, projekat ili saradnju.

Ljubav. Osoba koja vam je simpatična i privlačna počinje da pokazuje neuporedivo više zainteresovanosti za vas i jasno vam je da je spremna da vaše poznanstvo preraste i u nešto više. Ovo je sedmica u kojoj možete započeti emotivnu vezu, ali i sedmica u kojoj se možete jako dobro provesti i zabaviti, a i upoznati gomilu novih osoba. Što se zauzetih Blizanaca tiče, možda je bolje da u ovom periodu prepustite da partner vodi vašu vezu, jer će to uraditi neuporedivo bolje od vas, bar kada su ozbiljne stvari u pitanju. Vi budite zaduženi za dobru zabavu, smijeh i opuštenost. Isplanirajte zajednička dešavanja, iznenadite voljenu osobu nekim izlaskom, provodom ili čak kratkim putovanjem.

Zdravlje. Stomačni dio je osjetljiv, a neki od vas mogu dobiti i stomačni virus. Nekima od vas mogu se aktivirati i problemi sa crijevima, naročito debelim crijevom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info