Bik: Sedmični horoskop za period od 13.11. do 19.11.2017.

0

Posao. Blaga nesigurnost, koju ćete osjetiti početkom sedmice, brzo će se raspršiti, jer ćete shvatiti da su vaši potezi iz proteklog perioda rezultovali na pravi način. Bikovima slijede zaista velike mogućnosti da naprave jake promjene u poslovnom segmentu. Neki od vas mogu napredovati, drugi dobiti novo radno mjesto, odličan poslovni projekat ili pak otpočeti saradnju, moguće i sa strancima, koja će od samog početka biti jako isplativa. Pratite situacije oko vas i budite spremni da odreagujete na pravi način!

Ljubav. Konjukcija Venere, vaše vladarke, sa Jupiterom, koja se dešava početkom ove sedmice u polju partnerstava, definitivno će obilježiti dane koji su ispred vas. S obzirom na to da je ovaj aspekt u znaku Škorpije, koji je prilično intenzivan, morate negdje da razumijete da ga možete iskoristiti i za dobro i za zlo. Dobro bi bilo u smislu da u ovoj sedmici možete u odnos sa partnerom unijeti mnogo više strasti, dubinskih emocija, možete se intenzivno povezati i zaista uživati u danima koji su pred vama. Zlo bi pak bilo u smislu da možete iz sebe pustiti posesivnost, ljubomoru, pokušaje da kontrolišete voljenu osobu, što će proizvesti trenutke rasprava i žestokih svađa. Slobodnima slijedi poznanstvo i susret za nezaborav.

Zdravlje. Potreba da više obratite pažnju na sebe. Snage vašeg organizma jesu pojačane u ovom periodu, ali nisu beskrajne. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info