Dnevni horoskop za 11.11.2017.

0

Ovan

OvanNeko vas danas nervira svojim ponašanjem, jer stalno preispituje vaše odluke. Niste najstrpljiviji pa je više nego vjerovatno da ćete odreagovati. U emotivnom segmentu bićete takođe impulsivni i nespremni za kompromis sa partnerom.

 

Bik

BikOpet ste počeli da gubite povjerenje u sebe i u svoje postupke. Da biste uspjeli u nekim dogovorima, potrebno je da pokažete više samopouzdanja. Komunikacija sa nekim ko vam je vrlo privlačan može vas jako brzo uvesti u flert pa i avanturu.

 

Blizanci

BlizanciPotrebno je mnogo više usklađivanja sa ljudima sa kojima danas dolazite u kontakt ako imate namjeru da ostvarite ono što ste planirali. Previše insistirate na samo svojim ciljevima, a druga mišljenja zanemarujete. Ovo će vam danas smetati i u odnosu sa voljenom osobom.

 

Rak

RakStresan dan pred vama, premalo vremena ste ostavili sebi za završetak nekih obaveza i ubrzo ćete uvidjeti da je malo vjerovatno da ćete stići sve. U odnosu sa partnerom potrebno je da se opustite i zaboravite neke njegove prošle propuste. Ne kvarite situaciju.

 

Lav

LavVi biste na jednu stranu, posao vas vuče na drugu. Prilično je teško da ćete uspjeti da uskladite svoje obaveze sa svojim privatnim planovima. Neke stvari ćete morati definitivno da otkažete – ili susret sa poslovnim saradnikom ili sa voljenom osobom. Birajte.

 

Djevica

DjevicaS obzirom da ste bili dosta hladne glave u prethodnim danima, kada je bila i najveća gužva, nije jasno zašto ste se danas unervozili, kada nemate mnogo posla pred sobom. Moguće je da su vas neke stvari “stigle”. Ne želite ozbiljne razgovore sa voljenom osobom, samo lagane i opuštene teme.

 

Vaga

VagaAko računate da vam neko danas pritekne u pomoć , to slobodno otpišite. Kolege će vas ostaviti na cjedilu pa se snalazite kako znate i umijete. Doduše i vama je više stalo do susreta sa simpatijom nego do posla. A sigurno je da će tog čuvenog susreta i biti danas.

 

Škorpija

ŠkorpijaImate više nego dobru komunikaciju sa šefovima, ali i sa svim osobama koje su vam poslovno bitne. Podrška za vaše planove naglašena pa iskoristite ovu situaciju što prije. Dan za neobavezne susrete, za avanturu, za tajne odnose. Za emotivne veze dosta slab trenutak, mada trud postoji sa vaše strane.

 

Strijelac

StrijelacSaslušajte danas šta vam drugi preporučuju i govore, jer imaju dosta korisne savjete ili informacije za vas. Neko se može postaviti prijateljski u, za vas neprijatnoj, situaciji. Dogovor za susret sa prijateljima, koje niste odavno vidjeli, baciće u sjenku ono što ste ugovorili sa voljenom osobom.

 

Jarac

JaracPlanete osnažuju vašu potrebu za ljubavlju i aktivnijim uključivanjem u društveni život. Samoća i nerad biće posljednje što ćete odabrati. Prihvataćete pozive na kafu i rado se pojavljivati na raznim društvenim događanjima. Predaćete se flertu i uživati u buđenju novih osjećanja s nekim vrlo privlačnim.

 

Vodolija

VodolijaDanas ste u odličnom raspoloženju, mada vam poslovne obaveze neće biti interesantne. Radije ćete se okrenuti komunikaciji sa kolegama i dizati atmosferu u radnom okruženju. Smatrate da je bitnije ono što vi želite od onoga što partner hoće.

 

Ribe

RibePredstoji li vam susret s rodbinom, suzdržite se od kritika ma koliko bili u pravu. Pravo je vrijeme da podstaknete promjene koje će vam osvježiti ljubavni život. Ako ste u braku, preuzmite inicijativu i provedite dan po svom ukusu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info