Dnevni horoskop za 09.11.2017.

0

Ovan

OvanMogućnost za impulsivnost i nervozu, naročito u prijepodnevnim satima. Sklanjajte se od rasprava, trudite se da se usmjerite na svoje obaveze. Sa voljenom osobom ćete imati mnogo bolju komunikaciju u popodnevnim satima pa bitna pitanja ostavite za to vrijeme.

 

Bik

BikS lakoćom ćete se prilagođavati promjenama. Spremni ste samostalno donijeti bitne odluke i izboriti se za ljubavnu i profesionalnu slobodu. Pozitivna zbivanja pridonijeće porastu optimizma i samopouzdanja. Činiće vam se da sve možete, što nije daleko od istine.

 

Blizanci

BlizanciBudite oprezni na planu međuljudskih odnosa, bilo da je riječ o kolegama ili nadređenima. Ne ulazite u rasprave, čak i ako čujete nešto što će vas uvrijediti. Dan nije povoljan za istjerivanje pravde ili traženja svojih prava – vaše bi riječi mogle biti pogrešno shvaćene.

 

Rak

RakDan je nepovoljan za komunikaciju sa nadređenima, jer možete reći nešto prilično ishitreno što bi vam se poslije moglo obiti o glavu. I u kontaktu sa bitnim poslovnim saradnicima budite spremni na kompromis. Promjena plana u posljednjem trenutku pa ćete umjesto na sastanak otići da vidite prijatelje.

 

Lav

LavOčekuje vas uzbudljiv, ali i naporan dan. Imaćete dovoljno vremena za druženje s prijateljima pa ćete s njima voditi zanimljive razgovore i otkrivati nove teme. Neko će vam predložiti izlazak ili htjeti produbiti poznanstvo s vama, ali ćete oklijevati, jer osoba možda nije vaš tip. Mogli biste riješiti ključan finansijski problem.

 

Djevica

DjevicaOčekuje vas mnogo gužve pa i stresnih situacija. Preklopiće vam se poslovni i privatni dogovori pa ćete se naći u zbrci. Ukoliko imate problema u razumijevanu s partnerom, ne stavljajte pred njega nemoguće prohtjeve. Pustite da spontano progovori o onome što ga muči. Djevice osjetljive na vremenske promjene mogle bi imati glavobolju.

 

Vaga

VagaKomunikacija sa poslovnim partnerima danas ide u neočekivanom smjeru i moguće je da druga strana uvodi novine na koje vi niste uopšte pripremljeni. Nikako danas ne uspijevate da se uklopite sa voljenom osobom, jer mijenja planove iz minuta u minut.

 

Škorpija

ŠkorpijaUžurbanost, brzina, neočekivani događaji. Poslovni segment je pun ovakvih dešavanja danas. I pored tempa koji vam je nametnut, odlično se snalazite i ne odustajete od planiranog. Ni danas ne uspijevate da “ispeglate” neke situacije sa partnerom, iako pokušavate.

 

Strijelac

StrijelacVeć ste mislili da vam se jedna poslovna ponuda izmakla iz ruku pa će vas danas iznenaditi ponovno pokretanje komunikacije u tom pravcu. Možete na brzinu napraviti jedan odličan dogovor. Novo poznanstvo će vam uljepšati današnji dan. Mogućnost flerta i avanture.

 

Jarac

JaracOdličan dan da na brzinu riješite neke problematične poslovne obaveze. Doduše i vi ćete se nervirati zato što će dosta toga u međuvremenu neočekivano iskrsnuti, ali i to spada u dio posla. Neodlučni ste da li da se više aktivirate prema jednoj osobi koja vam je jako privlačna.

 

Vodolija

VodolijaNeke su se stvari u poslovnom segmentu pokrenule nabolje i to preko noći. Informacije koje dobijate su odlične po vas i donose vam dobro raspoloženje. Imate velike mogućnosti da danas upoznate izuzetno zanimljivu osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled.

 

Ribe

RibeVaš način komunikacije će nailaziti na nerazumijevanje. Ali, budete li umjereniji, nećete imati problema da osvojite bilo koga. Bićete otvoreni prema novim iskustvima, spremniji na saradnju i promjenu mišljenja. Raspolagaćete zavidnom količinom energije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info