Dnevni horoskop za 08.11.2017.

0

Ovan

OvanBiće rijetki trenuci u kojima ćete biti sami ili nezaposleni. Ubrzani poslovni ritam smjenjivaće se s porastom društvenih obaveza pa ćete imati malo vremena za razmišljanje o sebi ili svojim željama. Odnosi s roditeljima biće zategnuti. Nikako da pronađete zajednički jezik. Pripazite se prehlade ili grlobolje.

 

Bik

BikLako ćete usklađivati svoje obaveze i sa žarom prionuti na posao. Maštovitost i susretljivost pomoći će vam u ostvarenju ciljeva. Ostavite po strani površna poznanstva i više pažnje posvetite bliskim prijateljima. Ugodno će vas iznenaditi njihova reakcija.

 

Blizanci

BlizanciNeko vas stavlja u bezizlaznu situaciju i morate da mu izađete u susret. Nervirate se što nikako da dobijete informacije koje su vam potrebne da biste nastavili posao koji ste započeli. Danas ne uspijevate da se uklopite sa voljenom osobom ni u komunikacji ni što se susreta tiče.

 

Rak

RakSa velikom energijom i elanom pristupate svojim poslovnim obavezama i prija vam što šefovi primjećuju vaš trud. U žurbi ste, ali uspijevate da završite na vrijeme. Emotivni partner očekuje da mu posvetite više vremena, ali vi trenutno imate druge prioritete.

 

Lav

LavDan jeste pomalo naporan i stresan, ali vi uspijevate da izađete na kraj sa nekim napetim situacijama, naročito u komunikaciji sa saradnicima. Niste uspjeli da dogovorite susret sa osobom koja vam je interesantna pa vas je to malo oneraspoložilo.

 

Djevica

DjevicaDanas morate odrediti prioritete, jer bi lako moglo da se dogodi da se potpuno pogubite u ogromnoj količini poslovnih obaveza. Organizujte se. Vjerovatno je da ćete ostatak dana uzeti samo za sebe, svoje opuštanje i odmaranje, eventualno susret sa prijateljima.

 

Vaga

VagaImate osjećaj da vam ništa ne ide naruku danas. Žurite, ali nikako ne uspijevate da ispoštujete rokove koji su vam dati. Neko vam nudi pomoć, ali će vam u suštini više odmagati svojim prisustvom. Moguće je da ćete morati da pomjerite neke dogovore u emotivnom segmentu.

 

Škorpija

ŠkorpijaMalo vam je ostalo da završite jednu poslovnu obavezu, žurite i jako vam smeta što vas drugi svojim prisustvom, komentarima ili postupcima ometaju. Velika strast i mogućnost avanture. Međutim, oni koji su u vezama neće biti zadovoljni odnosom sa partnerom.

 

Strijelac

StrijelacZapočeli ste neki poslovni projekat i želite da ga što prije privedete kraju, ali kako vrijeme prolazi, sve više gubite elan za rad. Ipak, uporno gurate dalje. Svoje emocije i zainteresovanost ne možete da sakrijete u kontaktu sa jednom osobom.

 

Jarac

JaracImate osjećaj da ne možete nikako da uklopite neke stvari u poslovnom segmentu i da vam situacija izmiče iz ruku. Nije sve toliko loše kao što to vama izgleda. Uzmite predah, opustite se pa nastavite ponovo. Završićete bolje i brže nego što ste to očekivali.

 

Vodolija

VodolijaJako se nervirate zato što nikako da privedete kraju jedan dogovor, za koji ste mislili da ćete ga odavno okončati. Ne budite impulsivni i ne požurujte drugu stranu, ovo će djelovati u potpunosti kontraproduktivno. Nije vam jasno zašto vam se ne javlja osoba koja vas zanima.

 

Ribe

RibeOčekujete da vas šef podrži u nekim poslovnim situacijama, ali ubrzo shvatate da ćete morati sami da se izborite za ono što želite. Emotivni partner je danas prilično impulsivan i iznenađuje vas svojim postupcima. Niste navikli da se ovako ponaša.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info