Dnevni horoskop za 07.11.2017.

0

Ovan

OvanBićete nezadovoljni, jer ste u poslovnom segmentu i nekom dogovoru sve uradili kako treba, a očekivani rezultat je izostao. Moguće je da je ovo samo trenutni zastoj, ne odustajte tek tako lako. U odnosu sa voljenom osobom se povlačite, niste raspoloženi za komunikaciju.

 

Bik

BikDanas nikako da dođete do onoga što želite. Izgleda da, koliko god da se trudite, rezultati su nikakvi ili jako mali. Shvatite ovo samo kao trenutnu situaciju. Danas se teško uklapate sa voljenom osobom, promjenjivo raspoloženje i kod vas i kod nje.

 

Blizanci

BlizanciMoguće je da ste u nekom dogovoru bukvalno “između dvije vatre”. I vama je jasno da ne možete svima ugoditi, ali pokušavate da napravite kompromis. Partner vas danas ne razumije – u jednom trenutku funkcionišete odlično, u drugom ste razdražljivi i nepristupačni.

 

Rak

RakDosta naporan dan je pred vama u poslovnom segmentu. Nešto lošije okolnosti, napeta saradnja sa ljudima sa kojima radite i teško uklapanje. Evidentno je neraspoloženje i u emotivnom segmentu, koliko god i vi i partner pokušavali da napravite neku normalnu situaciju.

 

Lav

LavJoš jedan dan kada se u poslovnom segmentu dosta očekuje od vas, ali sa pravom, jer ćete biti na visini zadatka bez obzira na to što su vam zadati izuzetno kratki rokovi. Obuzeti ste svojim prioritetima pa ćete voljenoj osobi posvetiti samo djelić svog vremena.

 

Djevica

DjevicaNeko se ponudio da vam pritekne u pomoć i odradi jedan dio vaših obaveza. Prihvatite sa zahvalnošću i ne iznosite zamjerke (kao što vi to inače znate). Dan je prije za neke planove o izlasku ili večeri sa prijateljima nego za planove sa partnerom. Danas je on u drugom planu.

 

Vaga

VagaDanas nekako ne uspijevate da se u komunikaciji poklopite sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Kao da govorite različitim jezicima, potpuno nerazumijevanje i mogućnosti zabuna. Niste sigurni šta da uradite kada je voljena osoba u pitanju. Nezadovoljni ste.

 

Škorpija

ŠkorpijaPoslovni segment je danas odlično postavljen, ali ćete se najstrašnije smoriti zbog nekog troška koji morate koliko odmah da platite. Ni emotivne relacije neće funkcionisati onako kako vi želite. Veliko nezadovoljstvo i povučenost u drugom dijelu dana.

 

Strijelac

StrijelacNe možete danas izaći ususret svima, koliko god da to želite. Umjesto da razmišljate o tome kako da drugima ugodite, razmišljajte da ne preuzmete previše obaveza na sebe. Ne ustručavajte se u komunikaciji sa simpatijom. Ne razmišljajte previše, djelujte.

 

Jarac

JaracSve vam se danas namiješta naruku. Izgleda da ste našli pravu “caku” za neke ljude i sada možete bez problema da ih pokrenete. Emotivni partner je više nego zainteresovan da provede dio dana u vašem društvu. Raščistite obaveze i spremite se za uživanje.

 

Vodolija

VodolijaKolega ili prijatelj vas ubjeđuju da pokrenete nešto zajednički što bi vam donosilo dodatne prihode. Razmišljate, ali niste baš oduševljeni idejom, jer mislite da od toga nećete vidjeti neke pare. Provešćete veče sa voljenom osobom ili simpatijom, ali u društvu prijatelja.

 

Ribe

RibeZadovoljni ste što ste neku poslovnu problematiku riješili bez uplitanja pomoći od strane kolega. Danas imate gomilu obaveza i trudite se da sve završite na vrijeme. Imate osjećaj da partner izbjegava da provodi više vremena sa vama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info