Vodolija: Sedmični horoskop za period od 06.11. do 12.11.2017.

0

Posao. Vaše polje karijere je sada toliko “nagužvano” planetama da igla ne može da padne. Tu su sunce, Jupiter i od 7. novembra i Venera. Da se mnogo pozitivnih stvari dešava, to je više nego izvjesno. Da li se baš događa u onoj mjeri i u onom pravcu koji biste vi željeli i kojem se nadate – to je već druga stvar… U suštini, sve ono što ste u proteklom periodu pokrenuli i u šta ste veliki trud uložili, sada počinje da se aktivira i da daje rezultate. Za sada budite zadovoljni onim što se dešava. Veća poboljšanja tek slijede.

Ljubav. Slobodne Vodolije su “bacile mamac” i sada čekaju da se osoba koja ih interesuje upeca na njega. Čujte, hoće sigurno, ali ne baš odmah, zato nemojte da padate u bedak ukoliko u ovoj sedmici ne vidite odmah rezultate svog “sportskog ribolova”. U prevodu – osoba koja vas interesuje vam se približava i tu ništa nije sporno, vidi se da je zainteresovana i tražiće da na svaki način održava komunikaciju i kontakt sa vama. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima, najbolje bi uradili ako bi se posvetili poslu u potpunosti i malo oslobodili voljenu osobu svog prisustva, ali i svog zvocanja i zakeranja. I vama i drugoj strani će tako biti mnogo ljepše i lakše.

Zdravlje. Iskreno, ništa negativno za vas tokom ove sedmice. Jedina preporuka – krećite se, budite na svježem vazduhu, dižite imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info