Vaga: Sedmični horoskop za period od 06.11. do 12.11.2017.

0

Posao. U ovom je periodu bolje pustiti da se stvari koje ste ranije pokrenuli sada odvijaju same od sebe, bez vašeg velikog podsticanja i “guranja”. Situacija svakako ide u pravcu koji vama odgovara i požurivanjem biste je mogli samo pokvariti ili, što je još gore, usporiti. Neki od vas vide pred sobom jednu veliku poslovnu šansu ili projekat i spremni su da je zgrabe i prisvoje. Malo je vjerovatno da se dogovor o ovome može ostvariti ove sedmice, zato se stišajte i samo pratite šta se dešava oko vas.

Ljubav. Vaša vladarka Venera ove sedmice, 7. novembra, prelazi u znak Škorpije gdje je u lošoj poziciji i oslabljenog uticaja. Doduše, ni vladar partnerskih odnosa nije dobro postavljen pa je ovo period kada morate pažljivo ići korak po korak u svojim emotivnim ili bračnim partnerstvima. Potrebno je da se više prilagodite jedno drugom, što će, iskreno rečeno, biti zaista krupan zalogaj. No, pošto se sve može kad se hoće, vi i drago vam biće uspjećete da pronađete zajednički jezik. Slobodne Vage su ušle u fazu kada će neuporedivo više nego inače goriti od strasti i svoje izbore zasnivati prvenstveno na hemiji koju osjećaju prema nekom. Prepustite se, uživajte i ne razmišljajte.

Zdravlje. Mogućnosti za prehlade, za viroze, što sve može biti praćeno povišenom temperaturom. Jačajte svoj imunitet vitaminima, ali se i oblačite shodno vremenskim uslovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info