Strijelac: Sedmični horoskop za period od 06.11. do 12.11.2017.

0

Posao. Ulazak Merkura u vaš znak donijeće dugo očekivani pokret i pojačana dešavanja. Istina je da je Merkur ovdje slab, ali čak i ovako oslabljen pomoći će vam da pokrenete poslovne priče u kojima već dugo tražite pozitivne promjene. Pred vama će polako početi da se otvaraju i nove poslovne opcije. Takođe, mogući su i počeci dogovora sa poslovnim saradnicima, ali u kojima ćete vi lično morati da budete više strpljivi i promišljeni. Potrebno je da kalkulišete, ne odmah da date sve “na tacni”.

Ljubav. Naglašeno polje tajni remetiće i slobodne i zauzete. Kod ovih prvih, dvije varijante su moguće – prva je da ćete se jako zainteresovati za neku osobu, ali da nećete biti spremni da joj priznate da biste željeli da uđete sa njom u ljubavnu priču. Druga, mnogo vjerovatnija, jeste da ćete ući u odnos koji će iz nekog razloga morati da bude skriven od očiju drugih. Poenta je u tome da vas sada zaista vuku i jake emocije i jake strasti i da ćete sami sa sobom riješiti da ušetate u jednu jaku ljubavnu priču, štagod vam ona na kraju donijela. Kod zauzetih, naravno, postoji opasnost za tajne flertove i susrete sa suprotnim polom, što će samo još dodatno remetiti odnos sa postojećim partnerom, koji i inače nije sjajan.

Zdravlje. Vi lično se osjećate prilično dobro. Ipak, imunitet vam trenutno nije jača strana pa bi bilo dobro da unosite više vitamina i da se redovno odmarate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info