Škorpija: Sedmični horoskop za period od 06.11. do 12.11.2017.

0

Posao. Da ste angažovani, jeste i tu nema šta posebno da se kaže – radite kao satić. No, vi radite, a neki planovi koji su vam jako važni i dalje stoje u mjestu ili se kreću brzinom puža. Moguće je da postoje određene okolnosti koje se moraju riješiti ili preskočiti, ali je i te kako moguće i da je potrebno da vi neke stvari u svojim planovima ispravite i prilagodite trenutnim dešavanjima. Radite i nadajte se najboljem.

Ljubav. Vi i partner se trudite da razumijete jedno drugo i to vam je plus. Ono što vam je minus jeste da niste baš u potpunosti iskreni i otvoreni sa voljenom osobom. Da li imate neke konkretne tajne (a to je i te kako moguće) ili prosto čuvate neke stvari za sebe, jer ne želite da opterećujete partnera svojim problemima – štagod da je u pitanju, voljena osoba osjeća da tu nešto postoji i može biti bezrazložno ljubomorna (ili sa razlogom). Slobodne Škorpije od ove sedmice dobijaju na poklon i Veneru u svom polju ličnosti. Ako ta neka osoba još uvijek nije vaša, sada je vrijeme da zadate “završni udarac” i da lupite svoj ljubavni pečat na nju. Srećno!

Zdravlje. Sad, sa Jupiterom i Venerom koji idu ka konjukciji u vašem polju ličnosti, možete se zaokrugliti dok kažete “keks”. Dakle, vodite računa. Starijima mogući problemi sa šećerom u krvi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info