Ribe: Sedmični horoskop za period od 06.11. do 12.11.2017.

0

Posao. Upade ove sedmice Merkur u vaše polje karijere, čisto da vam dodatno “začini” situaciju na poslu. Da, kao da do sada niste bili začinjeni i više nego što vam je to potrebno. No, pošto nebesa ne pitaju da li vam se to sviđa ili ne, duboko uzdahnite i pripremite se na jednu sedmicu koja je užurbana, naporna, problematična, zahtjevna, ali i sedmicu koja će mnogima od vas donijeti odličnu osnovu da, primjera radi, traže unapređenje ili povišicu i to vrlo brzo. Na kraju ova žurba i ne ispade tako loše, zar ne?

Ljubav. Venera ide u ljubavni sudar sa Jupiterom. Pa dobro, možda ne baš ljubavni, s obzirom na to da se sve ovo dešava u znaku Škorpije. Možda bi prije mogli da kažemo u erotsko, strasno, seksualni sudar. Da, to već realnije zvuči. Prema tome, drage slobodne Ribe, otvorite oči da vidite koga vam ova nebeska dešavanja donose. To može biti neko iz drugog grada, može biti neko preko fakulteta ili akademskih ustanova, može biti neki sportista (ovo je baš fino, zar ne?), vojnik, neko ko nosi uniformu, a može biti čak i osoba koju znate od ranije, samo ste je nekako zaboravili, potisnuli u sjećanju. U svakom slučaju, čekamo “sudar i udar” pa da vidimo ko će to biti. Zauzete Ribe su skroz u redu, ništa vam ne fali.

Zdravlje. Obavezno da odvojite tokom dana vrijeme za odmor i za relaksaciju. Potrebno vam je to, da ne biste energetski “ljosnuli” i otvorili se za pad imuniteta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info