Rak: Sedmični horoskop za period od 06.11. do 12.11.2017.

0

Posao. U ovu sedmicu ulazite sa opozicijom Mjeseca sa Saturnom, koji vlada poslovnim partnerstvima, pa možete računati da ćete morati dosta ozbiljno da se posvetite svojim obavezama i kontaktima, da ne bi došlo do nekih neprijatnih situacija po vas. Pripremite se na sporo odvijanje planova i nešto težu komunikaciju sa saradnicima. Nemojte da dozvolite da vas hvata nervoza, jer nemate nikakvog pravog razloga za to. Vaši planovi napreduju i već pred kraj sedmice dobićete prve nagovještaje koji su jako dobri.

Ljubav. U vaše polje ljubavi, pored Sunca i Jupitera, sada je zvanično ušetala i Venera. Sad lijepo možete da birate – hoćete li ove povoljne tranzite da koristite na izlaske, na druženja, na uživanje i zabavu ili ćete pak okrenuti oči ka osobama koje su tu oko vas i koje su za vas zainteresovane. Neki od vas zaista su na samom pragu jednog ozbiljnog emotivnog odnosa. Vrijeme je da se probiju dugogodišnje “ljubavne blokade”. Zauzeti Rakovi će u ovu sedmicu ušetati u nekom razmimoilaženju ili blagoj distanci sa voljenom osobom. Šta vas je oboje spopalo, to vjerovatno samo vi znate, ali bitno je da je ovaj raskol kratkotrajan i da ćete se vrlo brzo vratiti “na staro”. Poboljšanje, živost i dobro raspoloženje slijedi.

Zdravlje. Starijim Rakovima slijedi pojačanje hroničnih tegoba. U svakom slučaju, bilo bi dobro da odete na kontrolu kod svog doktora. Mlađi – korektno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info