Ovan: Sedmični horoskop za period od 06.11. do 12.11.2017.

0

Posao. Vi biste da požurite, ali neke okolnosti ili neriješena pitanja vas sputavaju. Imaćete osjećaj, bar u prvim danima ove sedmice, kao da ste na trci sa preprekama. Svaki čas morate nešto da zaobilazite, rješavate, što vas usporava i, da se ne lažemo, jako nervira. Riješili biste vi sve ovo onako kao što to radite inače – glavom o zid, ali nekako kopčate da na taj način ne biste dobili ono što želite pa popuštate, a u sebi gunđate. Vjerujte da je ovakav način funkcionisanja trenutno ipak bolji po vas. Imajte strpljenja.

Ljubav. Emotivni ili bračni partner vas može u ovom periodu pritiskati na donošenje nekih odluka. Možda i niste baš raspoloženi za to što voljena osoba predlaže, ali ste skloni da joj popuštate i idete “niz dlaku” da bi situacija u vašem odnosu funkcionisala kako treba. Ove sedmice, neke sitne provokacije stoje između vas dvoje, koje mogu odvesti i u manje rasprave, u kojima ćete vi uvijek biti ona osoba koja se tješi rečenicom “pametniji popušta”. Slobodni Ovnovi su konačno naletili na osobu koja im se po svim njihovim mjerilima dopada i sa kojom mogu tako lijepo da se “igraju”, provociraju, pletu ljubavnu mrežu jedno oko drugog. Ova osoba u sebi nosi istovremeno suptilnost i strast i nije ni čudo što ste “odlijepili” za njom.

Zdravlje. Svjesni ste da trenutno i niste baš energetski najjači pa povremeno povucite ručnu kočnicu i uzmite više vremena za sebe. Odmarajte se.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info