Lav: Sedmični horoskop za period od 06.11. do 12.11.2017.

0

Posao. Neke situacije se u poslovnom segmentu pokreću i aktiviraju. Uhvatite korak sa njima, angažujte se maksimalno i na taj način poboljšajte svoje šanse da uradite nešto konkretno i dobro za sebe. Dolazite u kontakt sa ozbiljnim ljudima i iako dogovori funkcionišu sporo, bitno je da budete odlučni i odgovorni u njima. Nemojte da vas pokoleba to što se možda ništa neće “baciti na papir” i potpisati tokom ove sedmice. Neki od vas će se više aktivirati ka inostranstvu, a moguća su i poslovna putovanja.

Ljubav. Funkcionišete iz krajnosti u krajnost tokom ove sedmice. Ili sjedite kod kuće, ne pokazujući ni najmanju namjeru da se pomjerite, okruženi samo najbliskijim prijateljima da bi već narednog dana bili u pokretu, lutanjima, izlascima i, naravno, kontaktima sa suprotnim polom. Neke osobe su jako zainteresovane za vas, ali se vi ne otvarate prema njima tako lako. S druge strane, postoji neko ko se vama dopada, ali tu ne postižete neke spektakularne rezultate. Sve u svemu, ispada da nećete uspjeti da se smirite u ljubavi tokom ovog perioda. Zauzeti Lavovi se čas razumiju odlično sa partnerom, čas ne mogu očima da vide jedno drugo. Povremeno dođe do neke kraće rasprave, koja brzo zgasne. Manjak prave komunikacije.

Zdravlje. Blagi oprez onima koji se bave sportom, jer su moguća istegnuća mišića i sportske povrede. Starijima prolazni urološki problemi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info