Jarac: Sedmični horoskop za period od 06.11. do 12.11.2017.

0

Posao. Tako biste voljeli da imate kontrolu nad dešavanjima u poslovnom segmentu u ovom periodu, ali i vama je jasno da nema ništa od toga. Umjesto toga, morate nekako da dozvolite da vas drugi usmjeravaju, da vam pomažu, da vas blago “gurkaju” svojim savjetima na pravu stranu. Istina je da od ove sedmice kod vas kreće period jačih poslovnih promjena pa otvorite četvore oči i spremite se na hvatanje prilika. Drugi dio sedmice donosi mogućnost značajne saradnje ili ponude potpuno novog posla.

Ljubav. Da vam se neko dopada – pa, dopada vam se. No, nekako ste trapavi, zakočeni, stidljivi pa jedva pokazujete znake naklonosti ili ih ljubomorno čuvate za sebe. Ako se makar malkice pred vikend otvorite osobi koja vam se dopada, možete biti iznenađeni pozitivnom reakcijom, pogotovo ako je to neko koga ste upoznali preko prijatelja ili sa tom osobom imate kontakt preko društvenih mreža. Generalno gledano – u ovom je periodu teško doprijeti do vašeg srca. Što se zauzetih tiče, vi kao da ćete svu svoju pažnju usmjeriti na ono što se vezuje za posao i obaveze, a voljena osoba će morati da vas čeka. Nemojte samo da vas čeka predugo, da ne bi došlo do nekih nepotrebnih rasprava ili sumnjičenja.

Zdravlje. Potrebno vam je neuporedivo više odmora nego inače. Morate puniti svoje baterije, morate naučiti da se na kraju radnog dana opustite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info