Djevica: Sedmični horoskop za period od 06.11. do 12.11.2017.

0

Posao. Vaš vladar Merkur u znaku Strijelca i nije baš u nekoj bajnoj poziciji. Može vam donijeti da brzate, da ne sagledavate jasno situacije oko sebe, da mnogo planirate, a malo istinski i uradite. Takođe, probudiće u vama onu naivnost i lakomislenost od koje vi toliko bježite pa će vas biti lako “prevesti žednog preko vode” u nekim dogovorima, ukoliko ne budete istinski fokusirani i sa mozgom uključenim na maksimum. Saslušajte prvo druge pa tek vi onda iznosite svoje planove.

Ljubav. U vaše polje komunikacije ušetala je i planeta Venera, što će svakako dovesti do poboljšanja i otvorenijih razgovora sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Bolje ćete se razumjeti, a sada možete pokrenuti i neka pitanja koja su oboma važna. Takođe, češće nego inače “padaće” i neke lijepe i nježne riječi pa je, realno gledano, ovo baš fin period ispred vas. No, zauzetima će ovaj aspekt donijeti i da lako ostvaruju komunikaciju i sa drugim osobama pa se period kada je i flertovanje otvoreno, samo dodatno zahuktava. Djevice koje su slobodne onako fino i slatko “lepršaju”, nošene jakim osjećanjima koje u njima budi jedna osoba. Sve je otvoreno da se jedna lijepa, nježna i strasna ljubavna priča pokrene.

Zdravlje. Mlađi bi trebalo da budu fizički aktivni i da što više vremena provode na vazduhu. Starijima – uradite krvnu sliku. Moguće je da su neki parametri povećani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info