Blizanci: Sedmični horoskop za period od 06.11. do 12.11.2017.

0

Posao. Trudite se da u dogovorima ne ostajete nedorečeni, da ne mislite da sagovornik može da vam čita misli, ali i da ne brzate i ne trčite pred rudu. Takođe, u glavi vam je haos od planova, mogućnosti, želja, što čini jednu veliku zbrku, zbog koje možete propustiti da uradite nešto što vam je zaista važno. Ako je ikako moguće, pokušajte da se organizujete bolje, da ne biste dovodili sebe u situaciju da završavate stvari u posljednjem trenutku. Nešto bolji odnos sa kolegama i sa autoritetima.

Ljubav. Od leptirića koje osjećate u svom stomaku, zbog neke osobe, potpuno ste pobrljavili. Više ne znate ni šta pričate, ni gdje udarate, samo vam je na pameti kako da je osvojite. Ni dotična persona nije nimalo ravnodušna prema vama, samo vam “udara čežnju” svojim povremenim povlačenjima i ćutanjima, što kod vas proizvodi samo još veću potrebu i želju. Nije sasvim sigurno da se vaš ljubavni zemljotres može pokrenuti baš ove sedmice – prije da će biti sljedeće – ali dani oko vikenda su svakako zanimljivi pa pokušajte, ne košta ništa. Zauzeti Blizanci, iskreno rečeno, vi i partner kao pokušavate nešto, kao trudite se jedno oko drugog, ali rezultati su daleko od dobrih. Pred vama je jedna onako, prilično smorna sedmica.

Zdravlje. Najviše će vam prijati da budete u pokretu, da budete aktivni, najbolje na svježem vazduhu. Na taj način ćete se osjećati bolje i biti energetski mnogo jači.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info