Bik: Sedmični horoskop za period od 06.11. do 12.11.2017.

0

Posao. Sigurno je da će vas ova sedmica u poslovnom segmentu vrlo umoriti i energetski iscrpiti, jer ćete imati dosta situacija u kojima ćete morati da budete organizovani da bi stigli sve da završite na vrijeme. No i pored toga, nećete biti nezadovoljni onim što budete postigli, pogotovo kada su saradnički i partnerski odnosi u pitanju. Štaviše, neki od vas mogu već dobiti i jake potvrde o novom poslu, projektu ili pokretanju saradnje sa ljudima koji su prilično jaki u oblasti koja vas interesuje.

Ljubav. U vašem polju emotivnih veza i bračnih partnerstava se već nalaze Sunce i Jupiter, a od 7. novembra im se pridružuje i Venera, vladarka vašeg znaka. Sami sebe ćete ubjeđivati da vi zapravo radite sve i samo u interesu vaše veze, dok će druga strana vjerovatno smatrati da pokušavate da je kontrolišete, da ste je uzeli “pod svoje” i da joj povremeno ne dajete ni da udahne kako treba. Naglašena je kontrola i isključivost kod vas pa popustite povremeno malkice, da ne biste potpuno smorili osobu koju volite. Slobodni Bikovi će definitivno prestati da razmišljaju glavom i dozvoliće da ih u potpunosti obuzme hemija prema nekom. Riješili ste da ovu osobu osvojite i nemate namjeru da odustanete od toga.

Zdravlje. Mogućnosti za manju prehladu u prvom dijelu sedmice ili problem sa stomakom uzrokovan virusom. U svakom slučaju, kratkotrajne manifestacije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info