Pun Mjesec u znaku Bika (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Novembarski puni Mjesec očekuje nas u subotu, 04. novembra, u zemljanom znaku Bika, a preplaviće nas ljubavlju i izobiljem, čineći ga i jednim od najsnažnijih punih Mjeseci ove godine. Novembar, sam po sebi, snažan je mjesec, s obzirom na to da drži vibraciju 11, a ovaj puni Mjesec savršeno je vrijeme da se ova savršena energija pokrene i iskoristi.

11 je sveti broj u numerologiji, jer predstavlja božanstvo, preporod i višu svijest. Ova vibracija će nas sve pratiti tokom novembra, što će biti i savršeno vrijeme da naše snove pretvorimo u ciljeve, a naše ciljeve u djelo. Kada se ova energija broja 11 upari sa energijom punog Mjeseca u Biku, to dovodi do toga da će prvi dio novembra biti zaista fantastičan i sa puno mogućnosti za sticanje novca, uspjeha i romantike.

Ako ste tragali za ljubavlju ili ste željeli da ponovo otvorite svoje srce (nakon što vam je ono bilo slomljeno), energija ovog punog Mjeseca podržavaće vas u tome. Opustite se, upoznajte nekog novog, dozvolite to sebi. Ljubav će zaista biti u vazduhu tokom ovog punog Mjeseca pa to i iskoristite! Sada je pravo vrijeme i da podijelite svoje misli i osjećanja sa osobom koju volite. Sada je idealno vrijeme da se ponovo povežete (ukoliko je u vašoj vezi bilo problema i trzavica).

Postoji tako mnogo harmonije oko ovog punog Mjeseca, a koja će vas podržavati u svemu onome u čemu vam je podrška neophodna. Pun Mjesec u Biku donijeće i talase izobilja i napretka pa iskoristite ovu energiju da organizujete finansije, preuzmete nove projekte na poslu ili pronalađete način da povećate prihode. Ukoliko imate poslovnu ideju za koju smatrate da vam može biti odskočna daska, sada je pravo vrijeme da je počnete sprovoditi u djelo.

Energija ovog punog Mjeseca biće nam svima servirana na srebrnom pladnju, a sve što treba da uradimo jeste da se pokrenemo i vidimo kako ova energija radi za nas. Ona nam može pomoći da vratimo ličnu snagu i znanja koji će nas voditi ka novom poglavlju u životu. Međutim, da bi ovu energiju vidjeli i osjetili, potrebno je pomjeriti se sa mjesta i krenuti u akciju. Razmislite o pravcu kojim želite da krenete, a zatim počnite da preduzimate korake kako biste to i ostvarili.

Takođe, tokom ovog punog Mjeseca, postoje i određene stvari kojih je potrebno da se oslobodimo. Konkretno, potrebno je da se oslobodimo svih blokada koje sami sebi postavljamo. Sve misli koje nas sabotiraju i sputavaju, kao i uzorci i ideje, sada treba da budu eliminisani.

Ovaj puni Mjesec služi i kao podsjetnik da je jedina osoba koja vam stoji na putu niko drugi do vi sami. On nas podsjeća i da je svijet na našoj strani, a sve što je potrebno jeste da se oslobodimo određenih blokada (koje svi imamo) te da počnemo živjeti onakav život kakav i želimo, bez izgovora.

Izgovori su ništa drugo do strahovi, a kada to možete spoznati i suočiti se sa strahom, tada ćete biti i u stanju da ga se oslobodite i prevaziđete. Strah je prirodan i normalan dio ljudskog stanja, ali moramo da se uzdignemo i moramo da vjerujemo u sebe više od našeg straha.

Iskoristite energiju novembarskog punog Mjeseca kako biste se uzdigli i pobijedili strahove koji vas sputavaju i zbog koji ne živite život kakav želite. Iskoristite ovu energiju da prevaziđete bilo kakve barijere ili blokade koje ste sami stvorili. Neka ova energija radi u vašu korist i ubrzo ćete vidjeti opipljive, bogate i obilne rezultate.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info