Dnevni horoskop za 31.10.2017.

0

Ovan

OvanDokazaćete partneru svoju zrelost i sposobnost uspješnog savladavanja problema. Samci, uradite ono što će privući pažnju simpatije i podstaknuti je da vam priđe. Odlična kondicija navešće vas da što više vremena provedete baveći se sportom. Najviše će vam goditi aktivnosti na otvorenome, bez obzira na vremenske prilike.

 

Bik

BikImate dovoljno energije i snage za uspješno prevazilaženje prepreka. Djelovaćete s više samopouzdanja i s manje napora dovršavati zadatke. Okupirani ste emotivnim dešavanjima i pojavom jedne nove osobe u vašem životu.

 

Blizanci

BlizanciImate odličnu koncentraciju i pamćenje pa je vrijeme povoljno za učenje i intelektualni rad. Smireno ćete reagovati u osjetljivoj poslovnoj situaciji, a nadređena osoba će vas pohvaliti. Ugodno iznenađenje i dobar provod očekuju vas tokom večeri. Partnera ćete uspjeti odvojiti od obaveza i privoljeti ga da bude više s vama.

 

Rak

RakNećete dopustiti da se neko nepotrebno iskaljuje na vama. Ne bude li vas druga strana razumjela, bićete spremni i na oštriji rječnik. Ljubavni život podređen je vašim sumnjama. Ako ste u dugoj vezi, ne sviđaju vam se partnerovi sve češći izlasci s društvom, a ako ste na početku veze, imaćete osjećaj da simpatija nije iskrena.

 

Lav

LavZahvaljujući podsticajnom planetarnom uticaju, poboljšaće se vaš društveni ugled, a moguće je i poslovno napredovanje. Ništa vas neće moći zateći nespremne pa ćete uživati u avanturi, izazovu i svemu što život može učiniti uzbudljivim. Nekome od prijatelja pomoći ćete da osvoji osobu koja mu se sviđa.

 

Djevica

DjevicaSlaba koncentracija ometaće vas u obavljanju posla. Trebat će vam više strpljenja i upornosti. Naći ćete se u trci sa rokovima, u potrazi za nedostupnim ljudima i informacijama. Najbolje ćete raditi sami, ali to danas jednostavno neće biti moguće. Bićete traženi na sve strane, najčešće od onih koje biste najradije izbjegli.

 

Vaga

VagaBiće vam važno da okolina vidi koliko ste savjesni i sposobni. Dijelićete savjete kolegama i priskakati upomoć, čak i onda kad je od vas ne budu tražili. Niste danas spremni da popustite pod pritiskom voljene osobe oko nekih pitanja.

 

Škorpija

ŠkorpijaMalo ste zabrinuti zato što kasnite u nekim poslovnim obavezama, ali ne možete da natjerate sebe da požurite. Jednostavno, niste u fazonu za žurbu i jurcanje. Uostalom, ionako su vam obaveze preko glave. Imate komunikaciju sa voljenom osobom, ali ne na onaj način na koji biste vi željeli.

 

Strijelac

StrijelacNe dopustite da vas svojim problemima opterećuju oni koji nikad ne pitaju kako je vama. Zadržite odstojanje, jer će vas iscrpiti. Izbjegavajte veća društva – vaše će riječi biti pogrešno shvaćene, zbog čega biste mogli ispasti čudni. Više brinite o sebi i svom zdravlju. Ako ste umorni i bezvoljni, ne bi bilo loše da provjerite željezo u krvi.

 

Jarac

JaracPred vama je dan ispunjen burnim svađama i strastvenim pomirenjima. Samci bi mogli naići na osobu s kojom, uprkos jakoj privlačnosti, neće uspjeti pronaći zajednički jezik. No to je samo privremeno – kroz koji dan ljubavna situacija sasvim će se okrenuti u vašu korist. Na radnom mjestu neko vas ogovara – ignorišite ga!

 

Vodolija

VodolijaPredstoje vam ljubavna zbivanja koja će vas zateći nespremne i poljuljati vaše stavove. Poznanstvo s nekim znatno starijim ili mlađim od vas, navešće vas da se zapitate kako vam se to dogodilo, ali ubrzo ćete shvatiti da je to snaga ljubavi. Ako već neko vrijeme razmišljate o promjeni posla, mogli biste dobiti konkretnu ponudu.

 

Ribe

RibeNećete uspijevati zadržati svoje mišljenje za sebe. Pripazite ipak šta govorite pred nadređenim, jer biste lako mogli biti pozvani na neugodan razgovor u četiri oka. Potrebe članova porodice stavićete ispred svojih. Biće vam najbitnije njima udovoljiti, ali s vremenom biste se ipak mogli osjećati nezadovoljno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info