Dnevni horoskop za 30.10.2017.

0

Ovan

OvanIzgleda da ste od samog početka sedmice preuzeli na sebe više nego što možete da odradite. Ili vas pak kolege nemilice zatrpavaju nekim obavezama, možda prebacuju i dio svog posla na vas. Danas aktuelna flertovanja, moguće čak i da krijete neki susret od stalnog partnera.

 

Bik

BikZa rukom će vam polaziti poslovi u kojima dolazi do izražaja vaša sposobnost organizacije. Osjetićete porast optimizma i samopouzdanja pa vam ni najteži poslovi neće predstavljati problem. Partneru ćete na pravi način pokazati kako bi vaš odnos mogao biti bolji, a on će vas s radošću u tome pratiti.

 

Blizanci

BlizanciNe preuzimajte na sebe zadatke i obaveze koji će vas izložiti dodatnom pritisku. Uz svoj stalni posao, mogli biste početi raditi i neki honorarni, ali dobro odvažite koliko će vas to odvojiti od porodice. Ukoliko kupujete, prodajete ili preuređujete stan, ne donosite odluke brzopleto. Ako ste nekome dužni novac, druga strana će vas na to podsjetiti.

 

Rak

RakNeka vas ne brine razvoj poslovne situacije, jer će njen ishod biti drukčiji nego što se sad čini. U dobrom ste razdoblju pa današnje manje neugodnosti ili rasprave nemojte uzimati k srcu. Na nekog ćete ostaviti snažan utisak, a moguće je i da se druga strana zaljubi u vas na prvi pogled. Ni vi nećete biti ravnodušni.

 

Lav

LavBićete osjetljivi i zatvoreni u sebe, a zbog neraspoloženja teško će vam pasti tuđe brige i problemi. Ma koliko se trudili, bližnji neće lako dokučiti šta želite i osjećate. Nemojte držati sve u sebi, otvoreno kažite s čim niste zadovoljni. Ne preuzimajte na sebe veće obaveze – godiće vam tiha okruženja, čak i potpuna izolacija od ljudi.

 

Djevica

DjevicaPoboljšaćete svoj ugled u poslovnom okruženju, a u tome vam najviše pomaže nečija naklonost i uticaj. Bićete veoma društveni pa ćete zabavljati sve oko sebe, kolege na poslu ili ukućane kod kuće. Jedva ćete dočekati poziv prijatelja da se negdje nađete i izađete. Neće vam odgovarati boravak u zatvorenom prostoru.

 

Vaga

VagaNije isključeno da već od jutra budete mrzovoljni. Unutrašnji nemir ili pojačana napetost biće prolazni. Bitno je da ne preuveličate značaj nekih situacija. Nedostajaće vam koncentracije pa budite oprezni ako radite precizne poslove. Ljubavna veza dobro se razvija uprkos današnjim, srećom prolaznim, razmiricama.

 

Škorpija

ŠkorpijaSa zadovoljstvom provocirate kolege i poslovne saradnike da biste vidjeli njihove reakcije. Danas ste malo zajedljivo raspoloženi i niko neće promaći vašem britkom jeziku. No, problem je što ni sa voljenom osobom nećete biti mnogo drugačiji. Pitanje je da li će to ona moći da toleriše.

 

Strijelac

StrijelacZahvaljujući odličnoj intuiciji i oštroumnosti, dobro ćete se slagati i s pojedincima koji su na glasu kao vrlo teški i neugodni. Tačno ćete znati šta, kada i kome treba nešto reći. Očekuju vas promjene na finansijskom planu. U ljubavi vas muči ljubomora – kontrolišite je!

 

Jarac

JaracPartner će biti zaokupljen svojim problemima pa vas može uvrijediti njegova neosjetljivost za vaše raspoloženje. Nemojte mu zamjeriti, posebno ako se inače tako ne ponaša. Rasprava s kolegama mogla bi završiti kao nadmetanje. Moraćete u nečemu popustiti, što će vam teško pasti. Popodne rezervišite za odmaranje.

 

Vodolija

VodolijaBićete puni ideja i inspiracije pa će biti potrebno samo malo truda kako biste ostvarili planove. Originalnim idejama pridonijećete plodnoj i kreativnoj atmosferi na radnom mjestu. Ne propustite večeras priliku za druženje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Nakon napornog radnog dana godiće vam zabava u društvu.

 

Ribe

RibePokušavaćete da funkcionišete danas, ali misli vam bježe, a obaveza je preko glave. Teško ćete danas izaći nakraj sa svime, ali energija vam je u porastu pa ćete se ipak kako-tako boriti. Opustite se i prihvatite poziv za susret od jedne osobe koju odnedavno poznajete. Biće interesantno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info