Vodolija: Sedmični horoskop za period od 30.10. do 05.11.2017.

0

Posao. Polje karijere jeste puno, ali je vladar ovog polja trenutno u nepovoljnoj poziciji i u polju planova pa je i te kako moguće da sve ono što ste željeli da pokrenete ili uradite ostane, bar za sada, samo na željama. Čini se da nije pravi trenutak za neke konkretnije poslovne poteze, jer će oni ili dati polovične rezultate ili ćete se susresti sa onim čuvenim “ne može sada, biće u narednom periodu”. No, vaše je da radite i da pokušavate, a vidjećete koliko će vam ovo donijeti pravih, konkretnih rezultata.

Ljubav. Venera u toku ove sedmice pravi aspekte sa oba vaša vladara, sekstil sa Saturnom i opoziciju sa Uranom pa je više nego izvjesno da će ljubavna dešavanja funkcionisati promjenjivo. Neki od vas se mogu ohladiti od jedne simpatije i iznenada se zaljubiti u nekog drugog. Neke Vodolije će pak poslije dugog čekanja konačno uspjeti da “pomute pamet” osobi koja im se dopada. Ima i onih koji će uletiti u avanturu sa osobom koja je nešto dalje od njih ili sa kojom imaju razliku u godinama. Vodolije u emotivnim i bračnim vezama trenutno su “ni tamo ni ovamo” sa voljenom osobom. Nešto ste se udaljili jedno od drugog, a moguće je i da su vam miješanja sa strane pokvarila odnos.

Zdravlje. Problemi sa žlijezdama, a kod starijih pripadnika znaka moguće su i tegobe sa bubrezima. Kod nekih od vas mogu se javiti i promjene na koži, osip ili alergije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info