Vaga: Sedmični horoskop za period od 30.10. do 05.11.2017.

0

Posao. Mars u vašem polju ličnosti vam daje odličnu energiju, snagu i volju, ali ipak ne treba zaboraviti da je Mars malefična planeta, koja očas posla može da vas uvede u problem ukoliko ne budete imali dovoljno takta. U prevodu, dobro vodite računa o načinu na koji se ponašate i kako nastupate prema ljudima sa kojima imate poslovne saradnje. Nemojte otjerati nekoga ili se posvađati zbog toga što ne umijete da kontrolišete sebe, što bjesnite, pritiskate ili se inatite. Dakle, pamet u glavu i sve će biti kako vi hoćete.

Ljubav. Venera iz vašeg znaka ove sedmice pravi aspekte sa Saturnom i Uranom. Prvi svakako može donijeti kontakt sa bivšim partnerima, ali drugi govori o neočekivanim ljubavnim dešavanjima, o avanturama, o kombinacijama o “puštanju sa lanca”. Ni jedno ni drugo nije loše. Pitanje je samo šta vi u ovom trenutku želite. Doduše, kod nekih od vas ovo se može manifestovati tako što ćete odnos sa bivšim ljubavnikom ponovo pokrenuti, ali možda samo na seksualnoj bazi. Pošto ste vrlo erotski nastrojeni u ovom periodu, sve je moguće. Što se tiče Vaga u emotivnim i bračnim vezama, kvalitet vaših odnosa sada zavisi prvenstveno od vas. Kako vi prema partneru, tako on prema vama. Ako vodite vašu emotivnu priču pametno i razborito, sve će biti u najboljem redu.

Zdravlje. Kod mlađih Vaga problem može biti vezan za kožu, što je posljedica nepravilne ishrane i manjka tečnosti u organizmu. Stariji, moguće tegobe sa žlijezdama i bubrezima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info