Strijelac: Sedmični horoskop za period od 30.10. do 05.11.2017.

0

Posao. Vi sami, teško da ćete u ovom periodu uspjeti da napravite bilo kakve značajnije iskorake i poteze. Moguće je da vam dosta toga nije jasno ili ne vidite na pravi način pa ako nešto radite što vam je važno, obavezno se konsultujte, potražite savjet ili pomoć. Jedna osoba vam se može pokazati kao velika podrška i njenim posredovanjem možete pokrenuti komunikaciju ili dogovor koji su vam bitni. U ovim danima trudite se da imate kvalitetnu komunikaciju sa šefovima, jer je to sada i te kako moguće.

Ljubav. Ako je neka osoba već duže vrijeme prisutna u vašim mislima, ove sedmice imate zaista ogromne šanse da se sa njom ne samo čujete već i vidite. Vi ste nešto statičniji u ovom periodu pa je moguće da će susret inicirati druga strana, što realno gledano nije ni bitno – važno je samo da oboje uživate. Moguće je da se donekle opterećujete ovom pričom i ovim odnosom, ali sada nemojte dozvoliti da vas to sputa – pravi je trenutak da uživate pa to i iskoristite. Što se onih u dužim emotivnim i bračnim vezama
tiče, ovo nisu dani kada treba donositi neke bitne odluke niti voditi krucijalne razgovore sa partnerom. Oboje ste povremeno “na kraj srca”, isključivi i teški za razgovor pa je najbolje izbjegavati bilo kakve ozbiljnije teme. Sačekajte neki drugi period.

Zdravlje. Bilo bi divno da u ovom periodu pokušate da se riješite nekih nezdravih navika, jer možete lako okrenuti drugi list. Dosta se energetski trošite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info