Škorpija: Sedmični horoskop za period od 30.10. do 05.11.2017.

0

Posao. Vaš vladar u znaku Vage je u nepovoljnoj poziciji, što bi značilo da Škorpije moraju dobro da razmisle prije povlačenja bilo kakvih poteza u poslovnom segmentu. Morate birati pravi trenutak, pravo vrijeme, pravo raspoloženje, ali i pravi način. Rad na brzinu i kroz impulsivnost teško da će vam donijeti ono što vi želite. Vaše polje ličnosti je trenutno prenaglašeno pa možete smatrati da ste uhvatili Boga za bradu i da nema jačih od vas pa biti čak nekorektni ili isključivi prema drugima. Nemojte, to je za vaše dobro.

Ljubav. Sunce iz vašeg znaka u trigonu je sa Neptunom iz polja ljubavi pa su slobodne Škorpije trenutno na nekom sto i sedamnaestom nebu. Maštate, sanjate, zanosite se i ne osjećate tlo pod nogama, jer trenutno hodate po oblacima i ne znate gdje je lijevo. Nije to nikakav problem i sve je to super i divno i krasno, ali ako je osoba kojom ste zaneseni zauzeta, onda je moguće da ste spremni da zakoračite u nešto za šta unaprijed znate da je problem. Škorpije u emotivnim i bračnim vezama moraju da budu mirnije nego inače u ovoj sedmici. Svaki problem može vrlo lako eskalirati pa se potrudite da imate dobru komunikaciju i razumijevanje sa voljenom osobom.

Zdravlje. Fizički ste sigurno više nego dobro, ali psihički niste. U vama postoji velika količina stresa i negativne energije, koju se morate truditi da izbacujete.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info