Ribe: Sedmični horoskop za period od 30.10. do 05.11.2017.

0

Posao. U ovoj sedmici, naročito u njenom drugom dijelu, uspjećete da pokrenete neke priče i planove koji su već duže u vašim mislima. Ipak, nemojte žuriti ni juriti, dobro razmislite o svakom potezu, izanalizirajte ga i ako je potrebno, promijenite svoj pristup. Ovo vam se savjetuje iz razloga što samo djelimično sada vidite u kom pravcu trebate djelovati, potrebno vam je da vam neko da nove uvide, smjernice, da vas podrži ili vam da savjet. Zato bi bilo dobro da pažljivo pratite sve što se dešava oko vas i ne jurite nigdje.

Ljubav. U vašem polju okoline, komšiluka, kontakata, komunikacije, kraćih putovanja, ove se sedmice dešava pun Mjesec, što će nekima od vas donijeti velike mogućnosti za kontakte sa novim i zanimljivim osobama sa kojima ćete se skopčati na prvu loptu, a sa kojima biste i poželjeli malo strasti. Takođe, nekima od vas ovo će označiti susret i to najprije seksualne prirode, sa bivšim emotivnim partnerom. Polje strasti je jako aktivirano u ovom periodu pa nije ni čudo što ćete najprije funkcionisati kroz ovaj element. Ribe u emotivnim i bračnim vezama mogu u ovom periodu biti ljubomornije nego inače, a osjećaće isto to i od strane voljene osobe. Kao da se odjednom u oboma probudila potreba za posesivnošću i često ćete razmišljati o iskrenosti druge strane. Sve je to u redu, dokle god ne pretjerujete, ni jedno ni drugo.

Zdravlje. Kod mlađe generacije moguć je osjećaj težine, nadutosti, povremeno energetski padovi. Stariji bi trebalo da obrate pažnju na pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info