Rak: Sedmični horoskop za period od 30.10. do 05.11.2017.

0

Posao. Pošto je vaš vladar u ovoj sedmici u fazi pred pun Mjesec, imaćete više energije nego inače pa je pravi trenutak da se maksimalno posvetite onim ciljevima koji su vam bitni. Neki od vas mogu baš u ovim danima ozbiljno prionuti na pokretanje privatnih poslova. Oni koji su već privatnici, imaće dobre poslovne mogućnosti i šansu da ostvare jaču poslovnu saradnju. Ako ste u prethodnom periodu imali neke haotične situacije na radnom mjestu, ove sedmice se ove napetosti i konfuzija privode kraju.

Ljubav. Slobodnim Rakovima u ovoj sedmici stoji više udvarača i sigurno je da će se makar dvije ili tri osobe motati oko vas, pokušavajući da vas smuvaju. Pošto ste vi u periodu kada ste prosto željni pažnje, ali i fizičkog dodira, i te kako je moguće da ćete se uplesti u neki odnos. Samo nemojte baš da odete u neku priču koja je zasnovana isključivo na strasnom elementu. U prevodu – bilo bi bolje da birate razumom, a ne čulima. U emotivnim i bračnim vezama u ovoj sedmici stoji koktel dešavanja. Red nekih finih, red ne baš toliko slatkih situacija. U ovim prvim uživajte, ove druge gledajte ili da izbjegnete ili da kontrolišete ili da makar u tim trenucima ne nanesete trajniju štetu odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje. Pored povećanog apetita, koji će biti prisutan u ovim danima, Rakovi bi trebalo da obrate pažnju i na stanje štitne žlijezde. Starijima problemi sa radom jetre, nakupljanje tečnosti u organizmu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info