Ovan: Sedmični horoskop za period od 30.10. do 05.11.2017.

0

Posao. Veliki pokret u poslovnom segmentu je svakako evidentan i tu ne leži nikakav problem. Vi ste aktivni, komunikativni, lako pokrećete ono što vas interesuje i što vam je cilj. Ipak, ono čega biste trebali da se čuvate i da maksimalno izbjegavate jesu pokušaji bilo kakve dominacije, pritisaka na poslovne partnere ili impulsivnih reakcija. Ovo vam neće ići naruku i može pokvariti sve ono što ste prije toga izgradili. Ako od strane saradnika bude takvih ponašanja, pokušajte da ih iskulirate i da se posvetite svojim obavezama.

Ljubav. Slobodni Ovnovi su nam se baš onako fino “ušećerili” i u kontaktima sa suprotnim polom iz njih izbija jaka harizmatičnost i šarm. Pa ko bi vam odolio u ovim danima? Sigurno ne bivši partner koji će onako “slučajno” naletiti na vas i odmah vas pozvati na neko pićence ili “čašicu razgovora”. Evocirajte zajedno uspomene, a da li ćete dalje od toga ili ne, to zavisi od vas. Takođe, i te kako je moguće da vam se okice zažare kada je u vašoj blizini jedna osoba koja vam onako, suptilno, uvijek izmiče za dlaku kada pokušate da je zgrabite. Da u ovoj sedmici možete ostvariti svoje želje i namjere – možete. Ipak ako je ova osoba već zauzeta, zapitajte se šta će vam to uopšte u životu. Kod onih koji su u vezama i brakovima, ove sedmice slijedi buđenje starih plamenova strasti. Nije to nimalo loše, zar ne?

Zdravlje. Ako ne gledate da se odmarate češće i da spavate koliko vam je potrebno, kod nekih od vas može doći do blažeg pada imuniteta i osjećaja iscrpljenosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info