Lav: Sedmični horoskop za period od 30.10. do 05.11.2017.

0

Posao. Za pametne i strpljive Lavove, ovo može biti fenomenalna poslovna sedmica. Za one druge, one koji žure i koji smatraju da su najpametniji na svijetu – nemojte da u posljednjem trenutku zabrljate nešto oko čega ste se dugo trudili. Ne jurite i ne žurite, ne pritiskajte i ne skačite ljudima po živcima. Sa malo truda, ovaj vam period može donijeti dobre rezultate, čak bolje od onih koje ste očekivali. Dobar je momenat da oni koji su nezaposleni budu aktivniji i potraže nešto za sebe.

Ljubav. Ako ste slobodni, sigurno je da vam je u ovim danima zanimljivo. Već su oko vas neke interesantne osobe, a sigurno je da u ovoj sedmici možete upoznati i druge, koje će takođe da ostave jak utisak na vas. Mnogo toga vam se dešava, sa mnogo osoba ste u kontaktu, sada je samo potrebno da od svega ovoga pametno “proberete”. Ne vodite se samo impulsima, uključite malo i mozak. Nekima od vas trenutno je najzanimljivija osoba koju ste upoznali preko posla ili preko nekog od kolega – moguće je da je to neko ko je baš pravi za vas. Što se tiče Lavova u emotivnim i bračnim vezama, sa nešto više razumijevanja sa vaše strane, sada sa partnerom sve može funkcionisati dosta korektno. Malo smanjite ljubomoru i posesivnost i ne budite povremeno baš toliko naporni.

Zdravlje. Bilo bi dobro da više vremena provodite na svježem vazduhu i u fizičkim aktivnostima. Kod starijih Lavova, bolovi u nogama ili lumbalnom dijelu kičme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info