Jarac: Sedmični horoskop za period od 30.10. do 05.11.2017.

0

Posao. Imate osjećaj da se sve oko vas ubrzava, da se dešavaju promjene skoro na dnevnoj bazi, da nekako sve više i više postajete okupirani poslom. S obzirom na sve ono što je iza vas, ovo je odlično, zar ne?
U vašem polju karijere se nalaze Venera i Mars, obje planete u dobrom aspektu na vašeg vladara Saturna, što govori da sada možete zaista napraviti i jake dogovore i velike promjene, ali da ćete morati da budete uporni, pametni i da dobro analizirate sve situacije. Ne brinite o konkurenciji, ona je daleko iza vas.

Ljubav. Emotivne prilike idu preko poslovnog segmenta ili vas sa nekom zanimljivom osobom mogu upoznati prijatelji, prilikom izlaska. U periodu ste kada se lako opuštate, kada ste raspoloženiji nego inače i privući ćete i poglede i osmijehe suprotnog pola. Biće vam vrlo zanimljiva jedna osoba koja je jako komunikativna i sa kojom možete da pričate satima. Što se Jarčeva u emotivnim i bračnim vezama tiče, dokle god ste vi i partner fer jedno prema drugom, sve će funkcionisati bez većih problema. Ono što se u ovom trenutku može postaviti kao prepreka jeste mogućnost vaše komunikacije sa nekom osobom koju već izvjesno vrijeme poznajete, a sa kojom se sada otvaraju mogućnosti za više kontakata. Dokle god je ovo samo na nivou priče, sve je u redu, ali pazite da ne pređete neke granice.

Zdravlje. Ukoliko je u prethodnom periodu bilo problema sa jetrom, žuči ili žlijezdama sa unutrašnjim lučenjem, sada se ovo dovodi u normalu. Generalno gledano, dobro ste.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info