Dnevni horoskop za 29.10.2017.

0

Ovan

OvanDanas pokušajte da ostavite sve svoje obaveze negde po strani i prepustite se jednoj rasterećujućoj i opuštenoj atmosferi koja će vladati u vama i oko vas. Zgrabite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju ili provod.

 

Bik

BikDefinitivno će vas okupirati, u jednom dijelu dana, pomalo mutno raspoloženje. Međutim, već u nekim kasnijim popodnevnim satima bićete raspoloženi i za muziku i za zabavu i za neke romantične trenutke sa voljenom osobom.

 

Blizanci

BlizanciVama je danas dobar trenutak da napravite neki dogovor sa prijateljima i da se izgubite što dalje možete od kuće. Iskoristite ovo vrijeme koje je pred vama za dobro raspoloženje u društvu osoba koje su vam drage. U kasnim popodnevnim satima moguć je blagi umor.

 

Rak

RakNemojte dozvoliti da vam danas misli o poslu ili o novcu kvare neke lijepe trenutke. Bićete skloni da stvari vidite lošijima nego što to one zaista jesu pa vam je potrebno društvo prijatelja da vas malo izvuče iz vaše statičnosti. Nemogućnost dužeg kontakta sa voljenom osobom.

 

Lav

LavSlaba koncentracija tokom današnjeg dana, jer ste previše okupirani nekim ličnim prioritetima pa nećete obraćati pažnju na potrebe drugih niti na to šta vam govore. Moguće je i da nekoga nenamjerno uvrijedite svojim hladnokrvnim ponašanjem.

 

Djevica

DjevicaPrvi dio dana ćete vjerovatno prespavati ili ćete se mrljaviti i vući kroz kuću. Zato je drugi dio dana samo vaš, jer će vas pokrenuti neki interesantni kontakti ili mogućnost izlaska. Možete biti podstaknuti nečijom inicijativom i pažnjom i sa ovom osobom se upustiti u flertovanje, čak i avanturu.

 

Vaga

VagaKoliko će prvi dio dana biti interesantan i podsticajan za vas, toliko će vas iznenaditi nepredvidivi događaji u popodnevnim satima. Ili ćete biti u nekoj velikoj žurbi ili se čak može dogoditi neka vrsta rasprave između vas i emotivnog partnera.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeke nedoumice će vas mučiti tokom cijelog ovog dana. Nemojte dozvoliti da vas prijatelji izbacuju iz takta nekim svojim netaktičnim potezima. Budite više spremni na kompromis, jer ako se iznervirate, teško ćete kontrolisati i sebe i one sa kojima ste u kontaktu.

 

Strijelac

StrijelacNeko može vaše ponašanje shvatiti kao suviše napadno pa je moguće da dođe do nepotrebnih rasprava sa ljudima koji su vam bitni. Pokušajte da obuzdate svoju potrebu da kontrolišete ljude oko sebe. Emotivni partner može smatrati da ste suviše nepredvidivi.

 

Jarac

JaracNaljutićete se ako neko bude prekršio obećanje koje vam je dao, pogotovo ako to dolazi od strane prijatelja. Druga osoba je možda preokupirana obavezama i potpuno je smetnula sa uma neke stvari. Potrudite se da ovo ne napravi veći jaz među vama.

 

Vodolija

VodolijaDan koji biste trebali provesti sa ljudima koje volite ili sa prijateljima. Nemojte pasti u iskušenje kupovine, jer je vjerovatno da ćete potrošiti preko svake mjere. Samo će vas boliti glava kad shvatite da ste u potpunosti “ogulili” novčanik. Emotivno: dobra situacija.

 

Ribe

RibePrijepodnevni sati će proći u nekom muvanju po kući, dok bi popodne već moglo biti interesantno. Možda će vama i emotivnom partneru ili simpatiji biti malo teže da napravite dogovor o susretu, ali baš taj susret će i vama i drugoj strani donijeti dobro raspoloženje, ali i romantične momente.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info