Djevica: Sedmični horoskop za period od 30.10. do 05.11.2017.

0

Posao. U prvim danima ove sedmice može biti nekih nesporazuma, nerazumijevanja pa samim tim i odlaganja dogovora ili situacija koje su vam važne. Ipak, sve ovo je prolaznog karaktera i ne treba odmah dizati paniku niti povlačiti neke nepotrebne poteze. Možda su neke osobe komplikovanije nego što ste to mislili pa ćete morati više da se prilagodite i popustite, ali sve ovo vas i te kako vodi ka mogućnosti dobrih dogovora i poslovnih poteza. Neki od vas vode i tajne pregovore i traže svoju priliku.

Ljubav. Osjećate da se u vama dešavaju velike promjene. Poslije nekog dužeg vremenskog perioda u vama je sve živo, sve gori, komeša se. Ovo je divna situacija ukoliko ste slobodni, a ovi su osjećaji izazvani osobom sa kojom ste non stop u kontaktu i sa kojom ste se maksimalno povezali. Trenutak otpočinjanja odnosa je u ovoj sedmici. Međutim, ukoliko osjećate sve ovo gore napisano prema nekome, a već imate ozbiljnog emotivnog partnera, e onda smo ste u problemu. Sada je pravi trenutak da se opasuljite i razmislite da li ćete ići dalje ili ne, jer nemate još mnogo vremena za izbor i odluku. Vodite se ovim savjetom – već sada osjećate da ste jako privučeni, zamislite koliko bi to privlačenje tek bilo ako bi došlo do fizičkog kontakta. Možda je bolje da se ne igrate.

Zdravlje. Potrebno je nešto više opreza u saobraćaju, ali i prilikom fizičkih aktivnosti. Mlađe Djevice su sklone prehladama u ovom periodu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info