Blizanci: Sedmični horoskop za period od 30.10. do 05.11.2017.

0

Posao. Neki od vas mogu imati osjećaj da su se saradnici urotili protiv njih ili da vam se nešto neprijatno dešava iza leđa, da vas drugi muljaju i zavlače. Ovo i može, ali i ne mora, biti tačno pa je savjet da ne krenete da “vraćate” ukoliko niste u potpunosti sigurni. Takođe, pojedini Blizanci mogu osjećati poriv da urade nešto tajno, nelegalno, nešto što je u suprotnosti sa politikom firme u kojoj rade. Ovakvi, rizični potezi mogu se isplatiti samo pojedincima, generalno gledano – bolje je da ih preskočite. Posvetite se obavezama.

Ljubav. Kod slobodnih Blizanaca sve može krenuti vrlo polako i opušteno sa jednom osobom, da bi se već u drugom dijelu sedmice pretvorilo u uzbudljivi vatromet strasti koji vas može u potpunosti zarobiti. Osoba koja vam dolazi je u potpunosti neobična, drugačija od drugih, donosi vam ogromnu količinu dobrog raspoloženja i onaj osjećaj da je život lijep i da je sve savršeno. Ne razmišljajte koliko će trajati, samo se prepustite – uzmite ovaj poklon koji vam život nudi. Što se tiče onih koji su u emotivnim ili bračnim vezama, najbolje ćete uraditi ako neke važne priče ili ona pitanja koja vam smetaju, ostavite za neki drugi put. U danima koji su pred vama najbolje je da se okrenete aktivnostima u spavaćoj sobi i oživite ovaj životni segment. Neka bude razgovora, ali samo onih slatkih i strasnih.

Zdravlje. Nivo stresa je povremeno dosta veliki pa neki od vas mogu imati problema sa nervozom i nesanicom. Stariji Blizanci, mogli biste da provjerite stanje zuba i desni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info