Dnevni horoskop za 27.10.2017.

0

Ovan

OvanPodlijegaćete promjenama raspoloženja i reagovati na podražaje iz okoline pa vam se savjetuje energičnija i redovnija fizička aktivnost. Ukrasite radni prostor biljkama i slikama, jer će to pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Neko je zainteresovan za vas, ali biste pogrešnim pristupom mogli upropastiti dobre izglede.

 

Bik

BikKraj radne sedmice je tu, a vi ste se vać pomalo umorili od zbivanja u poslovnom segmentu. Trudićete se da završite neke svoje lične prioritete i obaveze, a popodne ćete iskoristiti za druženje sa članovima porodice. Ili za ušuškanost sa voljenom osobom, u njenom zagrljaju.

 

Blizanci

BlizanciUkažite više povjerenja partneru. Neutemeljene sumnje pridonijeće međusobnom udaljavanju. Borite se za ljubav i ne tražite utjehu u flertu. Uzmite sebi dovoljno vremena za dovršavanje planiranih obaveza. Kontakte sa starijima i komšijama svedite na minimum, jer nisu isključene razmirice.

 

Rak

RakOdlični planetarni uticaji nagovještavaju porast društvenih zbivanja, susreta i veselih druženja. Zavidna količina energije i intelektualne nadmoći omogućiće vam lako ostvarivanje ciljeva. Moguć je susret s dragom osobom koju niste dugo vidjeli. Radi li se o nekom u koga ste bili zaljubljeni, moguće je zbližavanje.

 

Lav

LavVaš ljubavni život ušao je u mirnije vode, iako to ne znači da ste njime zadovoljni. Pažnju vam zaokupljaju poslovni problemi, a zastoj u komunikaciji i zbližavanju s partnerom vas dodatno nerviraju. Mogući su problemi oko zajma, žiranata ili nekih dugova. Neko na koga ste računali neće se držati obećanog dogovora.

 

Djevica

DjevicaMnogo toga će se pokrenuti s mrtve tačke zahvaljujući vašoj inicijativi, ali i planetarnoj podršci. Poći će vam za rukom pravilno usmjeriti svoju kreativnost i poslovnost te nekoga zadiviti talentima. Vaš senzibilitet i osjećanja biće istaknuti pa ćete prema partneru biti nježni i zavodljivi. Znaćete probuditi vatru u odnosu.

 

Vaga

VagaMoguć je početak ljubavne romanse u radnoj sredini. No neke će vas kolege nervirati svojim savjetima i uplitanjem u vaš intimni život. Nastojaćete realno razmotriti odnos s partnerom, ne skrivajući se iza iluzija. Ukućani će vam zamjeriti na novčanim odlukama i usprotiviti se vašem odnosu prema zajedničkim stvarima.

 

Škorpija

ŠkorpijaPrijateljstva ili planovi započeti u prošlosti prolaziće kroz manju krizu. Preispitivaćete svoju ulogu u njima i nećete biti posebno zadovoljni pa ćete pokušati nešto promijeniti. Slobodni bi mogli ugodnim susretima obogatiti svoj društveni život. Ako ste u braku ili vezi, sjetite se da je dobar razgovor najbolji put do bliskosti.

 

Strijelac

StrijelacOd napornog radnog dana rasteretite se u dobrom društvu. Moguće je poznanstvo koje će se razvijati polako, kroz razgovor i ne baš česte susrete. No budete li strpljivi, s vremenom će se odnos uigrati. Prijatelju u nevolji daćete dobar savjet, zahvaljujući svojoj odličnoj intuiciji i objektivnosti.

 

Jarac

JaracPlanete pojačavaju vašu ljubavnu energiju pa biste u svoj život mogli pustiti osobu s kojom ćete proživjeti uzbudljive trenutke. Imaćete dovoljno samopouzdanja i odvažnosti da prihvatite rizike kojima inače niste skloni. Mnogi će vam pozavidjeti na sposobnosti uživanja u životu, koji vam omogućuje da izbjegnete probleme.

 

Vodolija

VodolijaNajbolje od sebe daćete u poslovima gdje se traži improvizacija i brze reakcije. Izgladićete nesuglasice na radnom mjestu i postići dogovore na neka bitna pitanja. No u porodici nećete naići na dovoljno razumijevanja. Stariji ukućanin postaće vrlo naporan i zahtijevati više pažnje za koju ćete imati premalo vremena.

 

Ribe

RibeShvatićete šta morate uraditi želite li ostvariti cilj poslovne ili ljubavne prirode. Neće vam nedostajati hrabrosti. Uživaćete u koketiranju, a neki bi se mogli zaljubiti u duhovitu osobu. Razveseliće vas priliv novca ili isplata honorara, ali nemojte odmah sve potrošiti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info