Dnevni horoskop za 26.10.2017.

0

Ovan

OvanIako ste mislili da ste jedan posao ili obavezu u potpunosti završili, danas ćete ipak morati da se dodatno angažujete oko toga. Iskoristite pozitivnu energiju koja je u ovom periodu vezana za polje doma, pozovite prijatelje ili simpatiju na druženje kod vas. Ili pak uživajte sa emotivnim partnerom.

 

Bik

BikOčekivali ste da će neke stvari ići lakše i malo vam je naporno da se angažujete u velikoj mjeri. Ipak, neće biti potrebno mnogo truda da se ono što ste planirali završi. Dan je odličan za komunikaciju sa voljenom osobom ili za “barenje” nekog ko vam je simpatičan.

 

Blizanci

BlizanciPozitivno raspoloženje će vas držati tokom cijelog dana, iako će biti par situacija koje će vas iznervirati ili izbaciti, nakratko, iz takta. Partner želi vaše prisustvo, ali vi imate poziv i od prijatelja. Biće teško uklopiti i jedno i drugo i sigurno je da ćete se nekom morati zamjeriti.

 

Rak

RakNadređeni, ali i poslovni partneri, danas vam mogu nabaciti mnogo više obaveza i zadataka nego što realno možete da postignete. Organizujte se bolje. Smeta vam ljubomora i posesivnost koju partner pokazuje, ali pokušavate da nekako izbjegnete raspravu na ovu temu.

 

Lav

LavOkupiraće vas neke poslovne obaveze i nećete biti u mogućnosti da realizujete planove koje ste namjeravali. Biće par zbunjujućih i konfuznih situacija tokom dana, sačuvajte prisebnost. Jednoj osobi na suptilan način šaljete signale da ste zainteresovani. Dobijate pozitivnu reakciju.

 

Djevica

DjevicaDanas ćete mnogo lakše nego što ste mislili uspjeti da završite sve što ste planirali u poslovnom segmentu. Moguće je da će vam i neko od kolega priskočiti u pomoć. Morate ispoštovati neke ljude kojima ste obećali susret i malo je vjerovatno da ćete uspjeti da se vidite i sa partnerom.

 

Vaga

VagaImate blagi problem da se usaglasite sa ljudima koji su vam poslovno važni. Nisu ovo neka strašna razmimoilaženja, više nerazumijevanje, ali i to je dovoljno da vas čini pomalo nervoznim. Želja da se vidite sa nekim je jaka, ali nemojte biti razočarani ako ova osoba zbog obaveza ne uspije da vas ispoštuje.

 

Škorpija

ŠkorpijaPovremeno će se javljati nervoza zbog nekih poslovnih obaveza. Nemojte sebi dodatno pokvariti dan time što ćete dozvoliti da budete uvučeni u kancelarijske svađe. U svojim emotivnim relacijama danas pokazujete određenu distanciranost ili zlovolju. Nemojte kvariti odnos sa voljenom osobom.

 

Strijelac

StrijelacDosta toga ste isplanirali za danas, ali nemojte računati na to da ćete lako izaći na kraj sa poslovnim situacijama. Biće povremeno nekih napornijih trenutaka, a postoji i blaga zabrinutost zbog nekog neplaniranog troška. Kontakt sa emotivnim partnerom je zasnovan na strasti.

 

Jarac

JaracNeraspoloženi ste, mada nemate pravih razloga za tako nešto. Vaše su pozicije stabilne i možete biti zadovoljni postignutim. Što se emotivnog segmenta tiče, danas su naglašeni posesivnost i ljubomora, ali i želja da potčinite partnera svojoj volji. Ne možete kontrolisati svaki segment njegovog života.

 

Vodolija

VodolijaKolega neće ispuniti obećanje koje vam je dao i bićete dosta loše raspoloženi, jer ste računali na ovu uslugu od njega. Možete mu ozbiljno zamjeriti zbog cijele situacije. Neko sa posla pokušava da pokrene malo jaču priču sa vama, zanimljivo vam je, ali za sada ne očekujete ništa specijalno od ovoga.

 

Ribe

RibeIako ste dosta nezadovoljni kompletnom poslovnom situacijom, pokušavate da se izdignete iz trenutnog raspoloženja. Emotivni dio je dobro postavljen i voljena osoba će pokušavati na svaki način da vam se približi i uzdigne vas. Prepustite se nježnosti i ljubavi, prijaće vam.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info