Jedino s Mercatorom je prava stvar: Proslavimo zajedno sretne trenutke

0

Na veliku radost svih ljubitelja bogatog asortimana proizvoda i ugođaja kupovine, Mercator se vratio u Bosnu i Hercegovinu. Mercator će svoja vrata svim građanima ponovo otvoriti 26. oktobra 2017. godine  od 10 sati, te donijeti pogodnosti i razna iznenađenja. Posjetitelje će dočekati svjetski trendovi i istinska vrijednost za novac, uz raznovrsnu selekciju proizvoda, vrhunski kvalitet i porodičnu atmosferu.

Sretne trenutke Mercator najavljuje u novom TV spotu gdje nas podsjeća zašto smo baš s njim dočekivali prijatelje, pomagali susjedima i obradovali svoje najdraže. Spot je realizovala iskusna i profesionalna ekipa pod rediteljskom palicom Srđana Vuletića u produkciji agencije Communis koji iza sebe imaju niz uspješnih bh. oglašivačkih kampanja.

Projektni tim spota su činili:

Agencija: Communis

Reditelj: Srđan Vuletić

Kreativni direktori: Naida Begović i Ajna Zlatar

Copywriter: Hamdija Pašić

Account Manager: Rino Babić

Produkcija: Pro.ba

Video spot “S tobom je prava stvar! Mercator BH” možete pogledati ispod

“Pozivamo vas da sutra zajedno proslavimo naš dolazak jer smo pripremili nezaboravan doživljaj kupovine, prave popuste, mnogo iznenađenja i nagrada”, izjavila je Irena Miličević, direktorica marketinga Mercatora. Ona je predstavila šta će to dočekati sve posjetitelje: “Dobrodošli ste na interesantne promocije i degustacije, sa naglaskom na degustaciju različitih specijaliteta internacionalnih kuhinja. Nismo zaboravili najmlađe za koje smo priredili zabavu sa maskotama, a organizujemo i humanitarnu akciju “Pokloni marku za ružičastu traku” u cilju podizanja svijesti o raku dojke.”

Samo u Mercatoru se kupci uvijek vraćaju, jer je jedino s Mercatorom kupovina prava stvar.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info