Dnevni horoskop za 25.10.2017.

0

Ovan

OvanDanas se pred vama mogu pojaviti neke jako dobre prilike o kojima bi zaista vrijedilo razmisliti. Dobar poslovni dan je pred vama, jer shvatate da ste pred rješenjem nekih problema. Porodične relacije su danas dosta dobro postavljene pa posvetite vrijeme svojim najmilijima.

 

Bik

BikOd prepodnevnih sati može krenuti jedan značajan dogovor i ovu priliku nikako ne biste trebali da propustite. Energija ovog dana je u poslovnom smislu jako dobra za vas i angažujte se maksimalno. Mogućnost novog poznanstva sa nekim ko će vam jako prijati.

 

Blizanci

BlizanciDanas možete pokrenuti poslovna pitanja koja su vam bitna, a oko kojih se trudite već neko duže vrijeme. Mogućnost važnog razgovora sa nadređenim. U emotivnim relacijama danas funkcionišete bolje, jer se poslije dužeg vremena osjećate poletno i neopterećeno.

 

Rak

RakDanas je vaš dan, ispunjen dobrim poslovnim prilikama, a ne bi iznenadilo i da legne neki neočekivani priliv novca. Mogućnost važnog poslovnog razgovora. U kontaktu, sa nekim ko vam je interesantan ili sa voljenom osobom, ispoljavate jako dobro raspoloženje i energiju.

 

Lav

LavJako će vas obradovati jedan razgovor ili informacije koje dobijate, jer su potvrda onoga što ste planirali ili namjeravali da pokrenete. Iskoristite današnji dan da završite i neku papirologiju ili sredite dokumentaciju. Opuštenost i uživanje sa voljenom osobom.

 

Djevica

DjevicaPustite da se neke stvari u poslovnom segmentu rješavaju same od sebe, a vi pokušajte da ispratite tempo dešavanja. Uspijevate da naplatite neko zaostalo potraživanje. Odlično raspoloženje u kontaktu sa nekim ko vam se dopada. U emotivnim odnosima porast romantike.

 

Vaga

VagaDanas dobijate veliku pomoć i podršku od strane ženskih osoba, koleginica, možda čak i osobe koja vam je nadređena. Neko vam daje obećanje vezano za vašu poziciju ili mogućnost napredovanja. Izuzetan dan u emotivnom segmentu, naročito onima koji su slobodni. Mogućnost novog poznanstva.

 

Škorpija

ŠkorpijaI vama će ovaj dan odgovarati u poslovnom , ali i u emotivnom segmentu. Generalno, dobro je vrijeme da ostvarite planirano. Pokrenite se prema onome što želite i što vam je bitno. Mogućnosti i za dobijanje novčanih priliva i to iz više izvora. Odlični momenti su pred vama.

 

Strijelac

StrijelacOsjećate da danas neke okolnosti možete preokrenuti u svoju korist i trudićete se iz petnih žila da to i ostvarite. Neko oko koga ste se angažovali danas je spreman na susret i dogovor sa vama. U emotivnim odnosima neki lijepi trenuci, a ako ste slobodni imate dobru komunikaciju sa simpatijom.

 

Jarac

JaracDanas ste spremni da uradite sve ono što se od vas očekuje, ali i mnogo više preko toga. Budite aktivni, jer ćete rezultate vidjeti odmah. Sa voljenom osobom je pravi trenutak za otvoren razgovor koji bi mogao da riješi neke probleme i nedoumice. Osjećate se dobro.

 

Vodolija

VodolijaBudite spremni da date sve od sebe u toku današnjeg dana, jer ćete upasti u oči nadređenima ili ljudima koji bi možda željeli veću saradnju sa vama. Imate izuzetnu komunikaciju sa nekim preko posla, ali ne možete da poreknete da se i vaše zanimanje za tu osobu probudilo.

 

Ribe

RibeDanas neke stvari u poslovnom segmentu možete promijeniti i preokrenuti nabolje. Dosta jaka energija koja vam daje podsticaj koji vam je bio potreban. Ne odlažite ništa za sutra. Angažujte se oko nekoga ko vam je interesantan, jer su danas odlične šanse da ovu osobu i osvojite ili makar zainteresujete više.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info