Dnevni horoskop za 23.10.2017.

0

Ovan

OvanOsjećate se stegnuto u trenutnim poslovnim okolnostima i razmišljate o načinima na koje biste mogli poboljšati svoju finansijsku situaciju. Komunikacija sa nekim neće donijeti željene rezultate. Između vas i partnera danas postoji nerazumijevanje. Ne izazivajte svađe.

 

Bik

BikBudite strpljiviji kad budete rješavali porodična pitanja, a na poslu tolerantni i savjesni. Bračni odnosi proći će kratkotrajnu krizu. Nećete biti skloni ustupcima i time ćete dodatno zakomplikovati odnos. Ne podgrijavajte svađu ciničnim primjedbama. Priuštite sebi odmor od svega, jer će vam tako neke stvari drugačije izgledati.

 

Blizanci

BlizanciUživaćete u svakodnevnoj komunikaciji, a poslovima ćete pristupati s entuzijazmom. Novi zadaci i obaveze predstavljaće vam zanimljivi izazov. Ukoliko se pripremate za ispit ili izlaganje, pridržavajte se planova i fokusirajte se na cilj. Priuštite voljenoj osobi mali poklon kao znak ljubavi ili zahvalnosti.

 

Rak

RakDanas kao da će kulminirati i vaše loše raspoloženje, samo podgrijano situacijama u poslovnom segmentu. Smeta vam mnogo odnos nekih kolega prema vama, ali se povlačite u tišinu. Veo neiskrenosti vije se kroz vaše emotivne odnose tokom ovog dana. Pokušajte da razgovarate otvoreno.

 

Lav

LavOtežano ćete uspostavljati ravnotežu između posla i ljubavi. Ma koliko se trudili ostati po strani nekih zbivanja, neće vam poći za rukom. Izmicaće vam puno zadovoljstvo na oba područja. Nemojte se hvatati ukoštac s ljudima koji razmišljaju drugačije od vas – nepotrebno ćete se iznervirati.

 

Djevica

DjevicaSumnjičavost vas sprečava da se prepustite novoj ljubavnoj vezi. Oprez je u svemu dobrodošao, ali nemojte pretjerivati. Prepustite se trenutku i uživajte. Osjećaj dužnosti i odgovornosti tjeraće vas na akciju, ali će vam se činiti da ne postižete željene rezultate. No šefova pohvala pokazaće da vaš trud drugi i te kako primjećuju.

 

Vaga

VagaKoristite svoja iskustva i zrelost, a slabosti posmatrajte kao priliku da poradite na njima. Želite li uspjeti i pokazati šta znate, moraćete se hrabrije upustiti u rizične situacije, što vama i nije naročit problem. U centru vašeg zanimanja biće ljubav, posebno ako ste se tek zaljubili. Cijeli dan mislićete na susret sa simpatijom.

 

Škorpija

ŠkorpijaNećete moći izbjeći složene poslovne zadatke koje će vam namijeniti nadređeni. Nemojte prigovarati, jer možda dobijete priliku pokazati šta znate i umijete. Bićete sami krivi za svađe i prepirke s partnerom koje bi predveče mogle kulminirati. Najbolji lijek za neraspoloženje biće omiljene aktivnosti, čitanje i muzika.

 

Strijelac

StrijelacNe gubite dragocjeno vrijeme na sporedne stvari i ne ostavljajte ništa za posljednji trenutak. Neka vaša marljivost i sposobnost koncentracije dođu do izražaja. Najviše uspjeha imaće oni koji se bave medijima, pismenim i govornim vještinama. Odgovaraće vam društvo mladih i veselih ljudi, jer će oni najbolje moći pratiti vaš ritam.

 

Jarac

JaracNemojte biti neaktivni. Sve što vam se do sada činilo nepremostivo, moglo bi se početi ostvarivati. Verbalne sposobnosti su vam istaknute pa ih iskoristite za konstruktivan razgovor s partnerom. Provedete li slobodne trenutke u veselom društvu i na različitim mjestima, naoružaćete se pozitivnom energijom.

 

Vodolija

VodolijaManje prepreke i kašnjenja su moguća, ali bez većih posljedica. Dolazićete do rješenja i nametati svoje ideje. Unesite u svoj posao više kreativnog duha, pokažite se u punom svjetlu. Ne oklijevajte s namjerom da riješite ljubavne probleme, posebno ako je u pitanju mali nesporazum. Tvrdoglavom šutnjom nećete daleko dogurati.

 

Ribe

RibeRazmišljaćete o poboljšanju novčane situacije, ali ne upuštajte se u veća ulaganja. Razvoj ljubavne veze odvija se otežano, jer partnera sputavate nepovjerenjem. Velika emotivna previranja mogla bi vas natjerati na donošenje ishitrenih i radikalnih odluka. Zaustavite se na vrijeme, jer ništa nije krenulo po zlu da trebate baš tako reagovati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info