Vodolija: Sedmični horoskop za period od 23.10. do 29.10.2017.

0

Posao. U polju karijere su Sunce, Jupiter i Merkur pa je ovo pravi trenutak da Vodolije počnu da se više angažuju u poslovnom segmentu. I polje inostranstva vam je odlično postavljeno pa je i te kako moguće da gro vašeg angažovanja ide u ovom pravcu. U svakom slučaju, poenta je u tome da sada treba prionuti na posao, jer što više budete aktivni i ažurni, više će se šansi i prilika i otvoriti pred vama. Poboljšajte malo svoju organizaciju, jer povremeno djelujete haotično i bez ikakvog reda i smisla.

Ljubav. Ukoliko ste slobodni, osoba koju upoznajete preko prijatelja ili posredstvom društvenih mreža, mogla bi vas i te kako zaintrigirati. E sad, tu stoje i dva manja problema. Prvi, moguće je da je ovo neko ko ne živi u vašem mjestu pa će to biti ljubav “na daljinu”. Drugo, vrlo lako može da se desi da ova osoba već ima nekog pored sebe. Vodolije u emotivnim ili bračnim vezama sada mogu da proglase primirje i da sa voljenom osobom otpočnu sa vraćanjem u normalan tok i funkcionisanje. Doduše, potresi koji su bili aktuelni u prethodnih par sedmica još uvijek se povremeno provlače kroz neke manje rasprave, ali evidentno je da se “tlo smiruje”. Da bi se stvari riješile u potpunosti, potrebna vam je otvorena i iskrena komunikacija pa nemojte bježati od nje.

Zdravlje. Uspijevate da pronađete dovoljno snage i energije u sebi da se izborite sa zahtjevnom svakodnevnicom. Obavezno se više odmarajte, jer vam je to sada neophodno. Generalno, dobro ste.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info